avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatia pt copii 0-2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatia pt copii 0-2 ani

daca poate cineva sa ma lamureasca de unde pot face rost,sau unde ma pot adresa pentru a primi cupoanele de alocatie ..mentionez ca eu primesc alocatia pentru copii 0-2ani prin cont bancar si nu primesc nici un cupon de alocatie si am mare nevoie de acel cupon de alocatie deoarece mi se solicita la o alta banca,
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 13:54, 25 Iunie 2010
Cereti de la banca unde vi se vireaza deja alocatia un extras de cont unde sa apara aceasta tranzactie. Cuponul exista doar in cazul in care se primeste alocatia prin posta.
Se depune o cerere la Casa de pensii de care apartineti prin care solicitati cupoanele de alocatie.
Solicitati cupoanele institutiei emitente sau prezentati la banca o copie de pe extrasul de cont unde se vede clar ca suma primita lunar reprezinta alocatia respectiva (Incasare salarii/pensii/indemnizatii/alocatii) de la agentia pentru prestatii sociale (la mine asa apare pe extrasul de cont).
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de incalzire nikita 27 nikita 27 buna ziua .vreau si eu sa trimit o cerere se ajutor la gaze dar intro casuta unde scrie alocatie de stat pt copii mi se cere si adeverinta sau cupon ?eu nu le ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire savinermia savinermia Buna seara! as dori sa intocmesc pentru parinti cererea pentru acordarea ajutorului de incalzire respectiv- centrala termica. -am vazut ca se depun cupoanele ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat Zetu Elena Zetu Elena Alocatia de stat pentru copii se suspenda in situatia cand acestia beneficiaza de pensie de urmas in urma decesului unui parinte ? (vezi toată discuția)