avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutorul de incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutorul de incalzire

buna ziua .vreau si eu sa trimit o cerere se ajutor la gaze dar intro casuta unde scrie alocatie de stat pt copii mi se cere si adeverinta sau cupon ?eu nu le am pe acestea ca iau alocatia baiatului pe card in fiecare luna.ce trebuie sa fac ?completez numai suma atat pe hartie ?
Cel mai recent răspuns: nikita 27 , utilizator 19:23, 28 Octombrie 2010
buna , cred ca trebuie sa anexezi extrasul de cont de la card.
si cum cer acest extras,de unde stie cei de la banca ca eu iau alocatia de card
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2010
nikita 27, utilizator
Banca stie pentru ca a deschis contul si a emis cardul pentru incasarea alocatiei. Mergeti la banca respectiva cu buletinul si veti obtine extrasul de cont fara probleme.
L.C.
am rezolvat situatia =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia pt copii 0-2 ani monnna17 monnna17 daca poate cineva sa ma lamureasca de unde pot face rost,sau unde ma pot adresa pentru a primi cupoanele de alocatie ..mentionez ca eu primesc alocatia pentru ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara poprita mastalos mastalos Buna ziua, Am vrut sa ridic pensia alimentara a fetitei mele si am constatat ca ea a fost ridicata din cont de o firma de recuperare. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Alocatia elev peste 18 ani kikison kikison Buna ziua, in august 2010, baiatul meu a implinit 18 ani. Pana atunci, alocatia lui intra pe cardul meu ( asa am optat). Incepand din septembrie, alocatia i-a ... (vezi toată discuția)