avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Este posibil să dovedesc cu decizia de pensie suma pe ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Este posibil să dovedesc cu decizia de pensie suma pe care o ...

Este posibil să dovedesc cu decizia de pensie suma pe care o primește tatăl meu dacă nu am un cupon pentru luna iunie? Întreb pentru dosarul de bursă socială. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 28 Septembrie 2021
Nu puteti sa dovediti, decat daca este emisa recent.

Dovada se face cu, cuponul de pensie.

In cazul in care aceste taloane nu sunt inmanate titularului, ele se intorc la casa teritoriala de pensii. In situatia in care aveti nevoie de talonul de pensie pe luna respectiva si nu ati avut posibilitatea sa intrati in posesia lui, puteti solicita casei teritoriala de pensii eliberarea unei adeverinte care sa dovedeasca calitatea de pensionar.
[ link extern ] -
Ultima modificare: Marți, 28 Septembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca talonul de pensie se intoarce la casa de pensii cateva luni consecutiv, eu incasand totusi pensia? Angela Ionescu Silvina Angela Ionescu Silvina Am ales plata pensiei prin card bancar.In perioada septembrie-iunie sunt plecata din tara.Sunt luni cand sotul meu nu este acasa,atunci cind postasul aduce ... (vezi toată discuția)
Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Bună seara! aș dori sa îmi depun dosarul de bursă socială ... 21Diana 21Diana Bună seara! Aș dori sa îmi depun dosarul de bursă socială pentru facultate, însă la dosar mi-se cer cupoanele de pensie de pe luna iunie, iulie și ... (vezi toată discuția)