avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce se intampla daca talonul de pensie se intoarce la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce se intampla daca talonul de pensie se intoarce la casa de pensii cateva luni consecutiv, eu incasand totusi pensia?

Am ales plata pensiei prin card bancar.In perioada septembrie-iunie sunt plecata din tara.Sunt luni cand sotul meu nu este acasa,atunci cind postasul aduce cuponul de pensie.Cuponul se intoarce la casa de pensii,stiu.Care sunt urmarile si ce se poate face? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:49, 28 August 2010
Nu se mai intampla de foarte mult timp nimic. Legea nr. 19/2000 a fost modificata in 2007 (in legatura cu problema pe care ati pus-o in discutie) iar taloanele de pensie se intorc la casa de pensii. Dupa ce reveniti din calatorie, puteti sa va ridicati toate taloanele de la ghiseul casei teritoriale de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Este posibil să dovedesc cu decizia de pensie suma pe care o ... 21Diana 21Diana Este posibil să dovedesc cu decizia de pensie suma pe care o primește tatăl meu dacă nu am un cupon pentru luna iunie? Întreb pentru dosarul de bursă ... (vezi toată discuția)
Taloane cfr mateimire mateimire Buna ziua am o intrebare si o rugaminte in acelasi timp....mama mea e pensionara pe caz de boala de 7 ani de zile si dupa cum stiti la sfrarsit de an odata cu ... (vezi toată discuția)