avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Taloane CFR
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Taloane CFR

Buna ziua am o intrebare si o rugaminte in acelasi timp....mama mea e pensionara pe caz de boala de 7 ani de zile si dupa cum stiti la sfrarsit de an odata cu cuponul de pensie se primesc acele bilete de calatorie pentru a beneficia de reducere de drum. problema este ca dansa doar in primul an a primit acele cupoane in rest nu a mai primit niciodata. a venit postasul doar cu cuponul de pensie dar cu acele bilete nu. Ce ar trebui sa faca ? unde sa se duca? ar putea face o plangere? Cum ar putea sa beneficieze de ele? Va multumesc frumos si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:31, 20 Decembrie 2010
Mama dvs. trebuie sa faca o sesizare la serviciul "Plati beneficii" din cadrul casei teritoriale de pensii si sa se inscrie si in audienta la directorul acesteia. Este posibil sa nu le mai poata primi, au trecut foarte multi ani. Oricum, numarul de taloane CFR se aloca anual, in functie de numarul de beneficiari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cupoane de transport cfr pentru pensionari slujitoru slujitoru Buna seara! Ma numesc Longin Slujitoru si v-as ruga sa ma lamuriti intr-o problema: mama mea(pensionara de 15 ani) s-a mutat din judetul Ialomita in judetul ... (vezi toată discuția)
Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - pensie de boala gradul 3 mdl7220@yahoo.com mdl7220@yahoo.com Am pensie de boala gradul 3 ce beneficii am ?Multumesc. Daca pe decizie am 312 lei atata iau sau 640? (vezi toată discuția)