avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua - pensie de boala gradul 3
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua - pensie de boala gradul 3

Am pensie de boala gradul 3 ce beneficii am ?Multumesc. Daca pe decizie am 312 lei atata iau sau 640?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: mdl7220@yahoo.com , utilizator 11:54, 16 Februarie 2019
Ca beneficiu, pensia de boală gradul 3 vă permite să lucrați în continuare cu carte de muncă maxim 4 ore pe zi.
Si pensia cat este cat scrie pe decizie sau 640? Multumesc.
Veți primi indemnizația minimă socială de 640 lei.
Multumesc. Si am dreptul la bilet de tratament sau cupoane de reducere la transportul in comun?
Da.

Alte discuții în legătură

Taloane cfr mateimire mateimire Buna ziua am o intrebare si o rugaminte in acelasi timp....mama mea e pensionara pe caz de boala de 7 ani de zile si dupa cum stiti la sfrarsit de an odata cu ... (vezi toată discuția)
Cupoane talon beneficiar legea nr. 147/2000 Apetroaei Milica Apetroaei Milica Buna ziua Am si eu o intrebare \"pensionarii medicali \" au dreptul la Cupoan Talon beneficiar Legea nr. 147/200. Sunt pensionata medical din 29 dec. 2009 am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,care este legea conform careia pensionarii cu grad ... creuceanu creuceanu Buna ziua,care este legea conform careia pensionarii cu grad de handicap accentuat nu au dreptul sa primesca si biletele de calatorie gratuit ca un beneficiu ... (vezi toată discuția)