Buna ziua,
Acum aproximativ doi ani am castigat la mai multe case de pariuri suma de aproximativ 150 de mii de euro, de atunci si pana in ziua de azi nici una dintre casele de pariuri romanesti la care am jucat biletele castigatoare nu a binevoit sa plateasca.
La momentul de fata sunt in litigiu cu toate cele 4 case de pariuri, de la care trebuie sa imi primesc banii, problema mea este ca avocatul care m-a reprezentat pana acum este inutil si cred eu rau intentionat, facand mai multe greseli pe care la momentul respectiv nu le-am perceput ca fiind decat niste greselei ce puteau fi trecute cu vederea, dar acum incep sa ma gandesc ca poate acest avocat nu imi reprezinta interesele asa cum ar trebuii, nu vreau sa acuz pentru ca nu pot demonstra fapta dar banuiesc ca exista o intelegere intre cel putin 2 dintre casele de pariuri cu care ma judec si fostul meu avocatul.
Momentan sunt in cautarea unui avocat bun care sa ma ajute in aceasta speta, precizez ca dosarele pentru instante sunt intocmite in proportie de 100%.
O recomandare sau un sfat ar fi binevenite.
Multumesc anticipat.