avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Litigiu cu 4 case de pariuri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Litigiu cu 4 case de pariuri

Buna ziua,
Acum aproximativ doi ani am castigat la mai multe case de pariuri suma de aproximativ 150 de mii de euro, de atunci si pana in ziua de azi nici una dintre casele de pariuri romanesti la care am jucat biletele castigatoare nu a binevoit sa plateasca.
La momentul de fata sunt in litigiu cu toate cele 4 case de pariuri, de la care trebuie sa imi primesc banii, problema mea este ca avocatul care m-a reprezentat pana acum este inutil si cred eu rau intentionat, facand mai multe greseli pe care la momentul respectiv nu le-am perceput ca fiind decat niste greselei ce puteau fi trecute cu vederea, dar acum incep sa ma gandesc ca poate acest avocat nu imi reprezinta interesele asa cum ar trebuii, nu vreau sa acuz pentru ca nu pot demonstra fapta dar banuiesc ca exista o intelegere intre cel putin 2 dintre casele de pariuri cu care ma judec si fostul meu avocatul.
Momentan sunt in cautarea unui avocat bun care sa ma ajute in aceasta speta, precizez ca dosarele pentru instante sunt intocmite in proportie de 100%.

O recomandare sau un sfat ar fi binevenite.
Multumesc anticipat.

Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2013
mariusstudor, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot fi acuzat de inselaciune? DavidAndrei_ DavidAndrei_ Acum cateva zile m-am jucat la o casa de pariuri, nu are relevanta numele. Am avut 7000 ron la mine care de altfel i.am si pierdut in vreo 2h. Dar in acele 2h ... (vezi toată discuția)
Cum grabesc procedurile in cazul unei investigatii ce nu are la baza probe solide? zahban zahban Salut, Numele meu este Sabin si acum doua luni am jucat si am castigat impreuna cu 3 prieteni la 5 case de pariuri din Bucuresti niste sume consistente pe ... (vezi toată discuția)
Cum sa te protejezi impotriva caselor de pariuri XmasterX XmasterX Mai intai vreau sa va arat niste situatii deja intamplate la casele de pariuri de la noi din Romania, situatii in care castigatorul nu si-a primit suma ... (vezi toată discuția)