Buna ziua,
ma poate ajuta cineva cu 2 declaratii pe proprie raspundere?
-Declaratia pe propria raspundere din care sa rezulte daca desfasoara sau nu activitati economice la sediul social, la sediile secundare sau in afara acestora
-Declaratia pe propria raspundere din care sa rezulte ca administratorii si asociatii persoanei impozabile, care nu sunt inregistrati fiscal in Romania nu au comis infractiuni sau fapte de natura celor prevazute la art.2 alin(2) lit a din O.G nr 75/2011 republicata cu modificarile si completarile ulterioare.
Va multumesc.
Buna ziua, doresc si eu sa fiu lamurit de ce dosarul de cesine parti mi-a fost respins. Cei de la registru comertului imi spun ca trebuia depus si contractul de cesiune parti, dar legea spune ca acesta se depunde in caz "b) contractul prin care se transmit părţile de interes/părţile sociale, încheiat în forma prevăzută de lege, în original, dacă clauzele cu privire la drepturile şi obligaţiile părţilor nu au fost prevăzute în înscrisul menţionat la lit. a) şi acesta nu a fost semnat de cedenţi şi cesionari;". Dansii acum imi spun ca tre sa fac alt dosar si sa platesc iar taxa de 500 lei desi mi se pare aberant. Doresc sa stiu daca ii pot actiona in judecata pentru respingere nefondata conform art/ 131 alin 1 lit b ord: mj 2694/2008.
Hotarere aga
HOTARAREA NR. 001/18.09.2013
a adunarii generale a asociatilor__________, cu sediul in ______,_______________, ap. ______,inmatriculata la Registrul Comertului sub nr._________, CUI___________.
Adunarea generala a asociatilor s-a intrunit in conformitate cu prevederile legii 31/1990, republicata. La adunarea generala participa urmatorii asociati:
Sima Cristian Alexandru – nascut in _______ la data de ______, cetatean roman, domiciliat in ____________________________________, posesor al BI seria ___________, eliberat de________________________________________,
Craciunoiu Ionut Alin – nascut in _______ la data de ______, cetatean roman, domiciliat in ____________________________________, posesor al BI seria ___________, eliberat de________________________________________,
Ionele Corneli Marian – nascut in _______ la data de ______, cetatean roman, domiciliat in ____________________________________, posesor al BI seria ___________, eliberat de________________________________________,
Adunarea este statutar constituita, fiind prezenti asociatii, reprezentand 100% capitalul social.
Cu prilejul acestei Adunari Generale, noi, asociatii, am hotarat urmatoarele:
1. Retragerea asociatului Craciunoiu Ionut Alin si cedarea celor 7 parti sociale in valoare totala de 70 lei, reprezentand 33,3% din capitalul social, lui Manolache Petre Andrei, nascut in ___________________, cetatean roman, domiciliat in_________________________________________, posesor al BI seria _________________nr. _______________, eliberat de_____________________ la data de _________________.
Acesta mentioneaza ca nu are nicio pretentie la bunuri si se retrage de buna voie.
Semnaturi:
Sima Cristian Alexandru
Ionele Corneliu Marian
Craciunoiu Ionut Alin
Buna ziua, suntem 3 asociati in firma cu 33.3% microintreprindere. Unul din ei a decis de buna voie ca vrea sa plece. In cont momentan sunt 20.000lei. Ce ii revine acestuia in urma plecarii, banii existenti sau 33.3% din valoarea firmei a tuturor bunurilor imobilelor si etc? sau 33.3% din profitul de sfarsit de an fiscal?
Conform art 221 legea 31/1990 nu prea este concludent.
Va multumesc.