Draga Andrei,
Nu stiu cum s-au comportat supraveghetorii din sala unde ai sustinut examenul, insa elogiile pe care le aduci tu organizatorilor imi amintesc de perioada cand pupatul la spate era sport national.nBaremul de corectare in mod clar este defectuos, te poate dezavantaja lipsa unui cuvant cu cateva zecimi de punct, uneori chiar si pana la 0.50.
Despre corectitudine, este discutabil, atata timp cat coltul foii este indoit si sigilat cu un timbru ce nu acopera in intregime chenarul, astfel incat cu destul de multa usurinta, s-ar putea identifica numele candidatului.
Desi am reclamat inca de ieri sefului de sala acest aspect, vad ca si astazi s-a procedat in mod similar.
Imi permit sa fiu subiectiva, atata timp cat nimeni nu numai ca nu s-a sesizat, dar nu s-a luat nici o masura in acest sens.
Cat despre cuantumul taxelor, daca ti se pare putin, sau daca te dau banii afara din casa, ii poti investi in actiuni filantropice.
Eu una, muncesc jumatate de luna pentru banii astia.
andreibunea a scris:n
nun examen deosebit de corect , organizat de niste oameni integri si cu constiinta curata. Taxa de 1000 de lei e prea mica pentru eforturile uriase pe care le-au depus organizatorii si comisia de examen care a muncit pentru a crea subiecte accesibile si cu un barem de bun simt. Trebuie sporit gradul de dificultate al subiectelor, trebuie introdusa si proba interviului , trebuie marita si taxa de examinare. Doar asa adevaratele valori vor accede in aceasta profesie unde onoarea si cinstea sunt cele mai importante caracteristici. Nu am vazut niciodata atata cinste cat vad in lumea celor din unbr. Nu mai am cuvinte sa descriu aprecierea pe care o port inclusiv celor care apara interesele legitime ale nedreptatitilor ce se perinda pe la institutii gen dna, diicot si care in acelasi timp cu onoare conduc tot ce tine de profesia de avocat .n
nn