avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Activitate iuliaalina84

Activitate iuliaalina84

Răspuns la discuția Cui trebuie sa ma adresez?
Multumesc
Buna ziua! Am si eu o problema si imi cer scuze daca nu ma incadez la categoria corespunzatoare. am lucrat la un mag alimentar pe o periada scurta de timp, mai exact o luna si jumatate, prima luna fara contract deoarece patronul imi spunea ca sunt in proba, dupa care la sfarsitul lunii dna contabila a trimis reseveul la itm, dar eu nu am semnat nimic nici pana in ziua de azi. totul a fost bine fara nici un fel de probleme pana cand intr-o seara a venit patronul si m-a acuzat ca am "furat" ba 10 pachete de tigari, ba 17, pe urma a spus ca vind marfa la "derbedei" prin spatele magazinului in conditiile in care erau camere de luat vederi in tot magazinul inclusiv in spate , eu i-am propus sa ne uitam pe camere si sa imi dovedeasca ca acuzele sunt adevarate, dupa multe jigniri si comportament violent mi-a propus citez : "de maine vi 8 ore cu doua libere pe saptamana si 800 lei, accepti sau nu?" (imi dadea 1500 din care imi oprea garantie 150), bineinteles ca aum refuzat. Acum a trecut mai bine de o saptamana si "domnul" ma tot vorbeste de rau pe la vecinii mei(stau la 2 blocuri de acest magazin) care vin si imi spun tot ce spune el. iam spus sa inceteze cu acest comportament si sa ma lase in pace. Mentionez ca eu nu am luat nimic in primire nu am semant nici un act, iar la vanzare nu am stat decat in prezenta "domnului", cel mai mult au stat el si sotia lui, salariul l-am luat doar pe o luna de zile pe cealalta jumatate bineinteles ca refuza sa m-il dea. V-as multumi daca ati putea sa ma indrumati, unde pot sa fac o reclamatie? Sper ca intelegeti ceva din ce am scris. Va multumesc