avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate andreibunea

Activitate andreibunea

Nu se pune problema asa. Actiune pe civil, nu dam detalii ca sa nu se pregateasca adversarii, dar pot sa spun ca va fi greu de ei sa. Vor trebui sa justifice multe lucruri in instanta si pe langa asta cred ca vor fi niste articole de presa interesante.
in contencios va fi frectie la picior de lemn. Plus ca nu cred ca este vorba de acte administrative care sa emane de la vreo autoritate. Nu crezi ?
Nu mai stati sa va tanguiti pe forum in legatura cu acest examen. Actionati in judecata UNBR si cereti-va drepturile ! Daca va plangeti pe forum nu rezolvati nimic. Acesti oameni nu se vor opri din marsavia asta decat daca va fi un val de actiuni in instanta. Nu va ganditi ca se va schimba ceva la anul sau peste 10 ani. Nu se va schimba nimic, trebuie ca instanta sa se pronunte asupra corectitudinii baremelor, asupra evaluarii pe care corectorii au realizat-o. Aici nu mai au scapare iar daca nu aveti curaj sa ii dati in judecata, atunci nu va mai vaitati. Daca va e frica de asa zise repercursiuni asupra viitoare voastre candidaturi atunci nu mai e nimic de spus. Plecati din start cu capul plecat si intotdeauna veti pierde. Nu au ce sa va faca, voi aveti toate sansele de reusita in instanta si asa veti fi buni acum.
uitati-va aici ce se intampla in legatura cu examenul
[ link extern ]
Daca ati fost nedreptatiti la examenul asta aveti curaj si faceti ceva. Este pacat sa va fie frica. Nu aveti de ce sa va fie frica. Pe de alta parte sunt foarte multi oameni cu potential care ar vrea sa vada materializate astfel de demersuri. Este dreptatea voastra, luptati-va pentru ea si nu va lasati calcati in picioare de cine ? de niste neica nimeni pana la urma.

Daca nu faceti nimic acum ei vor persista in a face aceleasi lucruri. Iar timpul trece si cei care pierd vor fi tot oamenii cinstiti. Nu va luati dupa indivizi gen penalistul de la cluj darthvader, ganditi-va si cereti-va dreptatea pentru ca AVETI DREPTATE !
Dar faceti mai intai cerere ca sa aveti dovada ca ati cerut. Apoi o prezentati instantei. Si va asigur pe toti ca cel putin 5 sutimi daca veti avea in minus este suficient cat sa castigati procesul.

Luati numar de inregistrare la cerere. Neaparat.
adabrasoveanca a scris:

de la secretariat mi-au spus ca in regulament nu este prevazuta o asemenea posibilitate ( de a formula cerere de vizualizare a lucrarii)

Normal, ca nu sunt prosti. Atunci o sa le ceara instanta de judecata. Mi se pare fair.
adabrasoveanca a scris:

andreibunea? Crezi ca e o solutie cererea de vizualizare? n-am auzit de asa ceva pana azi. tu esti printre adminsi, nu?

Este singura sansa. RECOMAND TUTUROR celor care se simt nedreptatiti sa ceara fotocopiile lucrarilor. Doar asa se va putea face ceva. Altfel ei vor spune mereu ca au dreptate. Daca nu vi se elibereaza fotocopiile atunci intrebati-l pe Vader penalistul ce infractiune se comite.
numantere a scris:

andreibunea a scris:

Ai dat search pe google ? Da e adevarat ca trebuie sa fie persoana fizica pentru chestia cu abuzul ca infractiune, insa noi ne refeream la o actiune civila. Iar pentru abuzul de care am vorbit, vor fi plangeri penale impotriva membrilor comisiei. Iar atunci unbr ii va da pe tava pe aia care intentionat si-au batut joc de oameni. Totusi UNBR poate fi subiectul unor alte infractiuni si crede-ma ca daca isi pune mintea cineva cu ambitie ii face zdrente. Am auzit ca in legatura cu examenul asta trucat cineva va face si o sesizare la comisia europeana. Atunci sa te tii distractie.

nu ti-ai pus niciodata intrebarea de ce nimeni pana acum nu a facut ceva?in fiecare an pica si copii de judecatori, de procurori, de avocati, de notari. crezi ca persoanele alea sunt mai slab pregatite si nu stiu cum se poate face o actiune?dar cei care acum au picat si sunt frustrati au sanse?

Copiii aia nu pica amice. Da-mi un singur exemplu ca e cum spui tu.
Faceti cereri de copiere a lucrarilor si comparati-le cu baremul. DACA NU VA IES 5 sutimi la calcul MERGETI IN INSTANTA !!! Pentru ca 5 sutimi poate insemna a lua sau nu un examen. Si uite asa se vor potoli poate si vor aborda numai examen tip grila. DAR SA VA SPUN EU de ce nu au facut doar grila : pentru ca daca era grila grea pilele nu intrau. Asa la sinteza au nedreptatit flagrant atatia oameni si printre aia 300 de nou admisi si-au facut loc si pilele. Una e sa ii vezi pe pilosi in 10 insi si alta e sa-i disitingi in 300. Asta este schema de joc.
numantere a scris:

ada nu am spus ca asa s-a facut corectarea, ci doar ca e greu sa probezi o eventuala neglijenta in conditiile in care lucrarea unei persoane 99.99% nu se aseamana cu baremul deoarece poti sa expui acelasi lucru prin mai multe forme.asa ca nu poti sa demonstrezi in fata unei instante ca omul x a gresit cand a corectat lucrarea y deoarece cu siguranta lucrarea y nu are formularea de pe barem.el va spune ca nu se afla pe lucrare ce se afla pe barem (desi este absurd:) ).totodata nu am facut nicio apreciere fata de tine si de modul in care ai fost evaluata.atat am spus ca este hilar modul in care priviti lucrurile, in loc sa analizati ce ati gresit in abordarea intregului examen si pe viitor sa fiti mai pregatiti.

andrei, normal ca nu sunt capabil sa vad cum unbr poate fi actionata in judecata pentru ca e persoana juridica iar persoana juridica nu are cum sa fie subiectul activ al infractiunii de abuz in serviciu:) cel putin nu in romania.iar in penal nu poti sa "Actionezi" pe cineva in judecata deoarece Ministerul Public are aceasta sarcina, nicidecum o persoana fizica.nu suntem in tari ca Franta unde actiunea penala sa poata fi exercitata chiar si de o persoana fizica.

Ai dat search pe google ? Da e adevarat ca trebuie sa fie persoana fizica pentru chestia cu abuzul ca infractiune, insa noi ne refeream la o actiune civila. Iar pentru abuzul de care am vorbit, vor fi plangeri penale impotriva membrilor comisiei. Iar atunci unbr ii va da pe tava pe aia care intentionat si-au batut joc de oameni. Totusi UNBR poate fi subiectul unor alte infractiuni si crede-ma ca daca isi pune mintea cineva cu ambitie ii face zdrente. Am auzit ca in legatura cu examenul asta trucat cineva va face si o sesizare la comisia europeana. Atunci sa te tii distractie.