numantere a scris:
ada nu am spus ca asa s-a facut corectarea, ci doar ca e greu sa probezi o eventuala neglijenta in conditiile in care lucrarea unei persoane 99.99% nu se aseamana cu baremul deoarece poti sa expui acelasi lucru prin mai multe forme.asa ca nu poti sa demonstrezi in fata unei instante ca omul x a gresit cand a corectat lucrarea y deoarece cu siguranta lucrarea y nu are formularea de pe barem.el va spune ca nu se afla pe lucrare ce se afla pe barem (desi este absurd:) ).totodata nu am facut nicio apreciere fata de tine si de modul in care ai fost evaluata.atat am spus ca este hilar modul in care priviti lucrurile, in loc sa analizati ce ati gresit in abordarea intregului examen si pe viitor sa fiti mai pregatiti.
andrei, normal ca nu sunt capabil sa vad cum unbr poate fi actionata in judecata pentru ca e persoana juridica iar persoana juridica nu are cum sa fie subiectul activ al infractiunii de abuz in serviciu:) cel putin nu in romania.iar in penal nu poti sa "Actionezi" pe cineva in judecata deoarece Ministerul Public are aceasta sarcina, nicidecum o persoana fizica.nu suntem in tari ca Franta unde actiunea penala sa poata fi exercitata chiar si de o persoana fizica.
Ai dat search pe google ? Da e adevarat ca trebuie sa fie persoana fizica pentru chestia cu abuzul ca infractiune, insa noi ne refeream la o actiune civila. Iar pentru abuzul de care am vorbit, vor fi plangeri penale impotriva membrilor comisiei. Iar atunci unbr ii va da pe tava pe aia care intentionat si-au batut joc de oameni. Totusi UNBR poate fi subiectul unor alte infractiuni si crede-ma ca daca isi pune mintea cineva cu ambitie ii face zdrente. Am auzit ca in legatura cu examenul asta trucat cineva va face si o sesizare la comisia europeana. Atunci sa te tii distractie.