Buna ziua,un ajutor va rog sau pur si simplu o perere.Viitorul meu sot a avut o disputa cu un vecin(discutii ca intre vecini),ulterior s-a sesizat politia sa aplaneze conflictul,dar acest vecin sustine si facand o plangere cum ca viitorul sot ar fi proxenet.Eu fiind plecata in strainatate cu o astfel de meserie,acesta a fost modul nostru de a ne rezolva problemele si viata mai buna.iar in cateva luni urmeaza sa ne casatorim.In ce conditii poate pati ceva iubitul meu,intrucat acest vecin fara dovezi face aceste acuzatii grave sau mai important eu nu practic acest lucru in Romania,ci intr-o tara unde este legalizat?? Urmeaza sa se fie chemat de catre politie pentru declaratii,dar nu stiu in ce constau aceste declaratii sau pentru ce este chemat.Va rog sa ma ajutati cu un sfat,o parere intr-un fel.Va multumesc
Buna ziua.Va rog daca exista cineva sa ma indrume in vreun fel sau un sfat.In 2011 o cunostinta a facut un credit pentru mine la banca.Din anul 2011 lunar am platit la banca aceasta rata pana in prezent,de cateva luni nu am mai reusit sa platesc.Acest credit trebuind platit pana in 2014.Ulterior aceasta cunostinta s-a prezentat la domiciliul meu insotit de un avocat,banuiesc prieten,doreste sa imi deschida proces pentru neplata.Banca doreste sa il dea in judecata pentru neplata,la randul lui el pe mine pentru ca pentru mine a fost facut.Intrebarea mea este,pentru ca am observat acest avocat incerca sa ma indimideze,poate avea castig de cauza aceasta persoana prin proces ?? Tin sa mentionez ca numele meu nu apare pe nici o foaia,nu mi-am luat nici un angajament,absolut nimic.Doar ce m-am prezentat impreuna cu acest domn la banca de cateva ori,el sustine ca pot fi niste probe pt dosar faptul ca l-am insotit la banca.Daca el deschide proces,poate castiga? Mai ales ca ratele lunare apar platite de catre mine cu numele meu,ar putea fi in favoarea mea ca si cum eu am platit in locul lui,ca si un imprumut.Va multumesc si sper ca ma poate ajuta cineva