avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate IoanaTeo

Activitate IoanaTeo

Răspuns la discuția Poate sa imi ia copilul?
Nu am de gand sa fug... nu m'am gandit niciodata la asta .. oricum am pus aceasta intrebare pentru viitor pentru ca deocamdata ne e bine .. suntem de 4 ani impreuna. Dar ma gandeam in caz ca nu va mai exista iubire intre noi sau mai stiu eu ce se poate intampla sa stiu la ce sa ma astept ..
Am mai fost o data plecata cu fata in tara anul trecut.. nu imi trebuie permisiunea tatalui sa ma intorc in tara, doar daca vreau sa plec din Romania am nevoie de permisiunea sa eventual sa fie si el cu mine la granita

Fetita s'a nascut in Romania.. suntem de 2 ani si cateva luni aici in Germania .. dar deocamdata nu exista neintelegeri.. am vrut sa stiu cum sa procedez in caz ca se intampla ceva cu noi, cu relatia noastra, sa fiu pregatita

Răspuns la discuția Poate sa imi ia copilul?
Nu sunt in nici o tara musulmana slava Domnului... sunt in Germania.. am inceput de vreo 3 saptamani sa lucrez aici, limba nu o stiu f bine .. fetita e nascuta in Romania... iar tatl este ungur .. nu cunosc bine legile de aici .. si da as dori sa ma intorc in Romania ca aici nu am ce sa fac .. nu am pe nimeni decat pe tatal fetitei
Buna ziua! Am o fetita de aproape 3 ani , locuiesc in alta tara cu tatal ei care este de alta nationalitate si nu suntem casatoriti. Fetita are cetatenie romana si e pe numele meu iar pe certificatul ei de nastere e trecut si numele tatalui. Exista vreo posibilitate ca el sa poata sa imi fetita?