chiar daca acest domiciliu ar fi in afara tarii????
deoarece sotia mea nu mai doreste sa stea in tara
cat despre mine eu nu ma vad in alta parte aici am un serviciu bine pus la punct , copii sunt ambii in scoala unde si-au creat un anumit mediu si consider ca modificari majore in viata lor la aceasta varsta nu le-ar fi benefice
as dorii pe cale amiabila dar imi este teama sa nu pierd copii s-ar putea intampla acest lucru avand in vedere situatii de fata cand copii sunt intretinuti de mine si pot dovedi acest lucru . Sau ar fi mai bine sa invoc parasire de domiciliu tinand cont de faptul ca eu i-am spus atat in particular cat si in prezenta altor persoane ca nu sunt de acord cu plecarile ei
va multumesc
Buna ziua
as dori daca ma puteti lamuri in urmatoarea problema. Sunt casatorit am doi copii si sotia de o vreme pleca la munca in strainatate. atat eu cat si copii locuim la oras in casa parintilor mei. ambii sunt scolari si avand in vedere ca din ultimele discutii purtate cu sotia mea ,ea nu mai vrea sa lucreze in tara dar nu pot merge cu copii nic unde lucreaza ea deoarece acest lucru nu i se permite.Am luat hotararea ca asa nu se mai poate continua. relatiile dintre noi s-au racit drept p-t care singura varianta ar fii divortul. Tin sa precizez situatia mea:sunt salariat am domiciliu stabil, copii au ramas in grija mea de cand ea munceste afara. Acestea fiind zise as dorii sa stiu in cazul unui divort ce se va intampla cu copii. amandoi fiind minori. unul de 12 ani si celalalt de 8 ani. doresc sa precizez ca in ultimii ani au fost in grija mea si asa as vrea sa fie si in continuare. care este posibilitatea sa ii obtina ea tinand cont ca nu are casa si doreste sa ramana in strainatate