Din pacate nu am studii juridice si m-ar ajuta nespus de mult un model de actiune in instanta. Am cautat pe google dar nu am gasit mai nimic referitor la motivare, tot ce este este pe codul familiei.
Adeverinta de la scoala am luat. Din pacate nu stiu decat denumirea societati unde lucreaza tatal meu, de veniturile acestuia numai sa ceara instanta. Ma interesa modelul de actionare in instanta pt ca stiu ca trebuieste motivata in fapt si in drept.
Va rog daca ma puteti ajuta cu un Model actiune instanta pensie intretinere dupa indeplinirea varstei de 18 ani. Parintii mei sunt divortati din anul 2004 iar pana la indeplinirea varstei de 18 ani tatal meu a fost obligat la plata unei pensii de 50 lei, pensie pe care nu a platit-o niciodata. Problema este ca acum am intrat la scoala postliceala sanitara, trebuieste sa fac naveta zilnic iar costurile sunt de 200 lei, mama castiga 600 lei pe luna si oricat de mult ne-am stradui nu reusesc sa facem fata cu banii. Doresc sa actionez pe tatal meu in instanta, el avand un salariu destul de consistent, dar din pacate nu doreste sa ma ajute cu absolut nimic. Chiar daca mai lucrez sezonier nu reusim sa facem fata. Va rog daca ma puteti ajuta cu modelul de chemare in judecata pentru stabilirea pensiei de intretinere avand in vedere faptul ca nu imi permit sa platesc un avocat.