avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Activitate denissz

Activitate denissz

Multumesc!
Multumesc!
Matusa are doi copii, eu nu am frati
Buna ziua,
Doresc informatii cu privire la situatia urmatoare:
Bunicul meu, tatal mamei mele, sotia decedata, proprietar al terenului si imobilului in care locuim in prezent, conform actului de proprietate, doreste sa devin eu-unic proprietar, problema- bunicul este tatal a doi copii, mama avand o sora.
Ce modalitate exista si in ce conditii pot deveni proprietar, fara a aplela la acordul surorii mamei mele?
Sau ce ma sfatuiti sa fac pentru a ma asigura ca devin unic proprietar, chiar si cu acordul surorii mamei-daca acesta va exista-, daca alta solutie nu exista...
In prezent suntem in relatii foarte bune, insa niciodata nu poti stii adevaratele intentii. Matusa mea a zis odata ca nu ar interesa-o nimic, pentru ca , la momentul la care s-a casatorit, parintii i-au dat o mare suma de bani, in schimbul partii care i se cuvine din casa, nimic scris, totul verbal.
Mentionez faptul ca locuiesc aici de 20 de ani, timp in care mi-am ingrijit bunicii, am investit foarte multi bani in renovarea casei, lucrez de mica, la doar 23 de ani toate veniturile mele au intrat aici, si nu as concepe sa impart bunurile mele cu altcineva.
Bunicul are 80 de ani si nu ma pot gandi ca i s-ar intampla ceva. Mama este singura, am crescut fara tata, mi-e foarte greu sa ma gandesc la viitor...
Multumesc!