avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate valentin85

Activitate valentin85

Buna ziua. Ma numesc Valentin si doresc sa solicit ajutorul dvs in privinta unui proces de custodie, pe care doresc sa-l deschid. Sunt divortat din 2010 iar cei doi copii rezultati in timpul casatoriei, sunt in custodia mamei copiilor, iar eu platesc pensie alimentara copiilor. In tot acest timp, in mod special in ultimi 3 ani, mama copiilor a avut si inca continua sa aiba derapaje foarte grave, prin felul cum sa ingrijit de copii, cum sa comportat cu ei, cum distribuie alocatia de stat si cea alimentara a copiilor. Ea locuind in casa parinteasca cu copii, in ultimi 3 ani in mod constant si foarte des am fost informat de catre parintii si surorile ei caci mama copiilor se comporta intr-un mod foarte violent cu copii, nu se ocupa de educatia lor, de hranirea corespunzatoare, igiena lor si faptul ca este foarte des violenta cu copii, lovindu-i foarte grav. Deasemenea, banii rezultatii in urma alocatiei de stat si cea alimentara nu sunt cheltuiti sub nici o forma in beneficiul copiilor, iar copii sunt hraniti si ingrijiti de catre bunici in proportie de peste 75%. I s-au facut nenumarate plangeri la sectia de politie pentru scandal si violenta, iar la protectia copilului Targoviste pentru neingrijirea copiilor care sunt in varsta de 10 si respectiv 7 ani. Incepand cu 12 februarie 2017 mama copiilor a parasit domiciliul iar copii ramanand in grija bunicilor. In prezent eu ma aflu in Marea Britanie din anul 2014 si datorita inposibilitatii de a ma deplasa in tara datorita serviciului, doresc, daca se poate sa numesc un avocat care sa se ocupe in numele meu de intentarea unui proces de custodie. Daca ma puteti ajuta in aceasta situatie si imi puteti chiar recomanda un avocat cu experienta in astfel de cazuri, va rog foarte mult sa ma contactati prin email la adresa : ancavalentin85@yahoo.com sau prin telefon la nr. 04407487633766
Va multumesc!
Valentin Anca
Va rog ajutati-ma cu un sfat sigur. Sunt divortat de 3 ani, iar fostei mele sotii i-au fost incredintatii 2 copii minori. Acum ea doreste sa plece din tara, insa cu rugamintea de a lasa sub grija mea 1 copil pentru cat timp este ea plecata din tara. Eu doresc sa o ajut, insa cu conditia ca aceasta schimbare temporara sa se faca pe cale legala. Unde trebuie sa mergem pentru ca ea sa dea aceasta declaratie? la autoritatea tutelara, la asistenta sociala sau la notar? Va multumesc!