avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate bobalex76

Activitate bobalex76

Răspuns la discuția Pantofi in garantie
Perfect de acord cu dumneavoastra,insa cei de la otter romania refuza sa ne trimita copie dupa procesul lor verbal de constatare si dupa asa zisa expertiza data cu presupusu precum si orice alta interventie de a lor. Ma mira faptul ca OPC-ul nu are nimik de spus. O sa contactez atunci un avocat si o sa cer o audienta la dir OPC-ului....suntem prea batjicoriti de unii comercianti si chiar de oamenii legii.
Răspuns la discuția Pantofi in garantie
Noi inca nu am ridicat acea pereche de sandale si tot ne contrazicem prin telefoane. Unde ar trebui sa ne prezentam pt ca OPC-ul nu vrea sa ne ajute,fiind pe mana cu acei comercianti. Trebuie sa ne luam un avocat?
Buna ziua....am intrat pe acest forum cu speranta ca o sa gasesc o solutie pt problema mea. Am cumparat de la un magazin dintr-un centru comercial din Cluj-Napoca o pereche de sandale pt sotia mea. Dupa o zi de purtat tocul acestora a cedat,nemaiputant fi purtate. Dupa 2 zile ne-am prezentat la magazinul respectiv,iar printr-un proces verbal de predare-primire am predat sandalele pt a fi trimise sediului central din Bucuresti. Dupa alte 2 zile,am fost sunati de cei din bucuresti spunandu-ne ca sandalele nu au nici un defect si de vina pt acel toc care sta intr-o parte este persoana care l-a purtat,recomandandu-ne sa ne prezentam la magazin si sa ridicam produsul. In urma acestor discutii am facut o plangere OPC-ului care printr-un inspector iresponsabil sau mituit,a intocmit un proces verbal in care afirma ca produsul nu are nici un fel de problema,ca magazinul a efectuat o expertiza din care rezulta ca produsul se poate utiliza si spre mirarea mea sefa de magazin,ne mai spune ca acele sandale au fost probate de inspectorul respectiv si nu a avut nici un fel de problema la umblat. Ne-am prezentat din nou la asa zisul oficiu de protectia consumatorului,care nici pe departe a fi de partea consumatorilor si am solicitat o noua verificare. Ni s-a promis rezolvarea problemei prin faptul ca duscuta cu cei de la bucuresti pt o expertiza...ieri am fost sunati de cei de la bucuresti spunandu-ne ca nu se poate face o expertiza pt ca in tara noastra nu exista un asemenea laborator...atunci ma intreb cum au efectuat ei prima expertiza...ceea ce am si intrebat pe acel reprezentant,acesta spunandu-mi ca defapt a fost doar o parere a celor ce lucreaza in acea firma.
Acum intreb si eu,cum putem rezolva aceasta problema si mai ales ce putem face ca in viitor cei care sunt pusi acoli sa aiba grija de consumatori intradevar sa aiba grija de noi. Va multumesc si astept un raspuns