avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Activitate bolu

Activitate bolu

Răspuns la discuția Modificare conventie divort notar
Si eu ma gandesc sa modific conventia de la notar..acum avem custodie comuna, 2 saptamani copilul sta la mine si 2 saptamani la el, mai exact la mama lui, el il vede in weekend-uri si uneori seara dupa serviciu. Se poarta exemplar cu copilul si copilul il iubeste foarte mult.
Problemele au aparut de cand l-am dat la gradinita, o gradinita cu program prelungit (8-17), program ce ei nu il respecta deloc, il duc la ora 9, il iau fie la 1, fie la 3, fie la 4. Ma suna educatoarea si imi spune ca acest lucru ii deranjeaza pe ceilalti copii ce dorm cand ea (mama lui) vine sa-l ia. Ceea ce eu fac 2 saptamani pe luna, ei strica in saptamanile ce sta la ei, motiv pt care copilul prefera acolo deoarece "mamaia ma iubeste, ma ia devreme de la gradi...tu esti rea, ma lasi pana vii de la serviciu..."
Insa, ceea ce ma deranjeaza este lipsa de comunicare dintre mine si fostul sot. Toata comunicarea dintre mine si el se poarta prin intermediul mamei lui sau prin email. Eu il iau de la ea, eu il duc la ea.
Aceste lucruri nu sunt un motiv pt a castiga custodia exclusiva, dar oare am vreo sansa?