da procurorul tot timpu imi raspunde ca sunt in cercetari....dar de 3 ani sunt in cercetari si acest anchetator care se ocupa de dosar nu poate sa reaudieze acelasi persoane de 3 ani pe cand primul anchetator a rezolvato in 6 luni si dansu a facut tot dosaru,Ce pot sa fac in continuare sa fac presiune pe procuror si politist sa imi trimita dosarul in instanta? Imi este frica sa nu se fac aranjamente sa ii scoata de sub urmarirea penala
va rog daca ma puteti lamuri,Am un dosar penal la o sectie din bucuresti in care sunt parte vatamata,mi sa furat masina am facut plangere in 2010 sa facut cercetarea sa aflat vinovati in 6 luni primul anchetator a terminat si sa inceput urmarirea penala la mai multe persoane,dupa acele 6 luni sa dus dosarul sus la CP si de atunci nu se mai intampla nimik,am fost de nenumarate ori la acel anchetator si imi spune ca o sa trimita dosarul k mai are de audiat cateva persoane,avocati au facut nenumarate cereri de tegiversare la procuror chiar mia trimis ca o sa amendeze daca mai trimit atatea cereri(am nr de inregistrare la toate cererile) si dosarul tot nu il trimite,ce pot sa mai fac ca au trecut 3 ani de cand sta dosarul la politie,printre acesti inculpati sunt si politisti si angajati la Rar poate sa il mituiasca pe politist si procuror sa intarzie dosarul sa se prescrie ?