Multumesc pentru opinie!!!Deoarece nu cunosc termenii si procedurile ce ar trebui aplicate as avea nevoie si de cateva raspunsuri sau indrumari care m-ar putea ajuta, am fost la sectia de politie dupa 46 de ore si am spus ca au trecut aproape 2 zile si nu am primit nici un raspuns,mi s-a spus sa sun pe un numar de telefon fix de la secretariatul sediului de politie si sa intreb acolo, nu mi se pare firesc deoarece secretariatul raspunde la telefon doar cand sunt eu la lucru adica intre ora 2 si 8 dupa-amiaza.In alta ordine de idei vreau sa spun ca am depus declaratia in urma cu o saptamana si 2 zile si inca nu am primit un raspuns desi locuiesc intr-un orasel de cca 10 000 locuitori (cu satele ce le cuprinde in componenta sa), deci nu cred ca e normal sa treaca atata vreme si sa astept un raspuns de la sectia de politie....daca maine se intoarce sa ma loveasca din nou, ce ar trebui sa fac?Sa il snopesc in bataie sau sa ma duc la sectie sa mai depun o declaratie care de fapt cel putin deocamdata se pare ca nu are nici o valoare...??!!
Ce pot face ca adult daca sunt lovit din senin cu pumnul in cap de un minor ??Eu am fost la politie si am depus declaratie...intamplarea a fost aseara in jurul orei 23 si 30 min....si in cat timp ar trebui sa se ia masuri ?
buna ziua, sunt de profesie farmacist intr-o farmacie cu circuit deschis.In farmacia unde m-am angajat de cateva saptamani, o "studenta" la postliceala de asistent farmacist elibereaza produse neavand diploma, ceea ce ma deranjeaza e ca nu ma respecta ca om, ca farmacist, etc...intr-o zi s-a bagat peste mine de fata cu patronul si un pacient, iar reteta pentru care tocmai scosesem bonul a facut-o disparuta, partea rea e ca se tot baga peste mine...ceea ce contravine codului etic al farmacistului ( si nu e moral ) , intrebare : asistentul farmacist in practica trebuie sa asculte de farmacist? (din cate stiu eu asa e, dar nu gasesc legea care spune asa ceva, ma poate ajuta cineva? )
Multumesc Freelis pentru ajutor,dar am aflat ca nu ma poate angaja ca si asistent farmacist, ca sa fiu asistent farmacist am nevoie de o diploma de asistent farmacist si sa fiu inscris in colegiul farmacistilor, deci nu e bine !!! Multa lume spune ca ma pot angaja ca si asistent farmacist dar colegiul farmacistilor spune altceva !!
Pe ce alt post m-as putea incadra pana imi iau licenta?si in baza caror acte ?
Buna ziua,
Problema care ma framanta este urmatoarea : cum m-as putea angaja intr-o farmacie daca am absolvit facultatea de farmacie dar nu am intrat in licenta la timp (in septembrie)???Dar voi putea intra in licenta in februarie deoarece am reusit sa imi iau toate examenele.Mentionez ca am terminat facultatea de farmacie si doresc sa lucrez de pe acum in farmacie, dar nimeni nu stie sa imi spuna ce acte as avea nevoie mai exact pentru angajare.Doresc un raspuns argumentat (legi), daca cineva ma poate ajuta, va rog sa imi raspundeti.
Multumesc!!