Ce pot face ca adult daca sunt lovit din senin cu pumnul in cap de un minor ??Eu am fost la politie si am depus declaratie...intamplarea a fost aseara in jurul orei 23 si 30 min....si in cat timp ar trebui sa se ia masuri ?
Multumesc pentru opinie!!!Deoarece nu cunosc termenii si procedurile ce ar trebui aplicate as avea nevoie si de cateva raspunsuri sau indrumari care m-ar putea ajuta, am fost la sectia de politie dupa 46 de ore si am spus ca au trecut aproape 2 zile si nu am primit nici un raspuns,mi s-a spus sa sun pe un numar de telefon fix de la secretariatul sediului de politie si sa intreb acolo, nu mi se pare firesc deoarece secretariatul raspunde la telefon doar cand sunt eu la lucru adica intre ora 2 si 8 dupa-amiaza.In alta ordine de idei vreau sa spun ca am depus declaratia in urma cu o saptamana si 2 zile si inca nu am primit un raspuns desi locuiesc intr-un orasel de cca 10 000 locuitori (cu satele ce le cuprinde in componenta sa), deci nu cred ca e normal sa treaca atata vreme si sa astept un raspuns de la sectia de politie....daca maine se intoarce sa ma loveasca din nou, ce ar trebui sa fac?Sa il snopesc in bataie sau sa ma duc la sectie sa mai depun o declaratie care de fapt cel putin deocamdata se pare ca nu are nici o valoare...??!!
Sicanare in trafic
paul0602
Am o intrebare , merita sa merg sa depun plingere la politie , aseara trecind printro localitate m-am trezit urmarit de o masina cu mai multe persoane in ea ... (vezi toată discuția)