Am o intrebare , merita sa merg sa depun plingere la politie , aseara trecind printro localitate m-am trezit urmarit de o masina cu mai multe persoane in ea care a incercat sa ma opreasca in trafic brutal prin orice masura nu-i cunosc intentile dar intentile sale erau foarte clare cu frine in fata masini mele cu incercat sa ma impinga de pe carosabil afara si alte manevre de acest gen m-am speriat am sunat la 112 si mi sa spus sa ma indrept spre prima sectie de politie sa spun ce sa intimplat , la politie mia cerut numarul masinii care a incercat sa ma scoata de pe carosabil si numarul meu de telefon si mi sa spus sa merg acasa , eu acuma sint speriat fiind-ca prin acea localitate trec aproape zilnic ... Ce ar trebui sa fac acum ? Sau trebuie sa astept sa ma confunde si cu bataia. Martori de fata am persoana cu care eram in masina. Mai sint curios daca legea pedepseste fapte de genul acesta. Va multumesc anticipat ...Paul
Da totul a fost numai verbal am explicat ce sa intimplat dupa ce am ajuns la politie repet mi sa cerut numarul autoturismului + numarul meu de telefon si mi sa spus ca pot pleca acasa. Eu acum trebuie sa o las asa cum e ? Daca era sotia la volan cu copilul in masina va dati seama ca se putea intimpla o nenorocire, o arunca de pe drum . Legea nu sanctioneaza conducatorul celuilalt autoturism ? Sau nu este lege pt actiuni de acest gen.
Accident
ciprian2017
Buna ziua ,
Circulam pe un drum judetean cu cate o banda pe sens iar in fata mea la aproximativ 100-150 de metri se afla un alt autoturism care in timpul ... (vezi toată discuția)