avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... tulburare liniste publica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

tulburare liniste publica

Am o mare problema,la care nu stiu cum sa-i gasesc o rezolvare : stau la bloc intr-un apartament situat la parter. De ceva vreme intamplin probleme cu un grup de tineri,rau voitori care frecvent imi bat cu pumnii in geamurile apartamentului,,distrug spatiul verde din fata blocului,tulbura linistea publica dupa orele 22.00 ,sunt recalcitranti,obraznici.Am sunat de fiecare data la apelul de urgenta 112 dar mi s-a spus ca nu este o fapta f. grava si nu au venit, m-au indrumat sa depun o plangere la Politie.Nici macar dupa aceea nu au rezolvat nimic,deoarece imi solicita identificarea acestora;lucru oarecum imposibil,recunoscand din grupul lor decat un singur individ;acesta fiind fiu de politai;deci...va inchipuiti...! Care ar fi pasii legali ai unei astfel de probleme? Ce am de facut?X-(
Incercati ori sa nu le mai faceti observatie si o sa se plictiseasca sa faca aceste lucruri, ori sa vorbiti frumos cu ei.
am incercat si aceasta varianta...dar mi-e teama sa nu-mi sparga geamurile daca ei tot continua sa imi izbeasca cand cu pumnii cand cu pietre ..:(
Faceti plangeri repetate la politie si apoi, daca aceasta nu-si face datoria (sa patruleze in zona) si nu reusesc sa-i indeparteze pe golani din zona dv., faceti plangeri la sefii lor ierarhici....si tot asa din ce in ce mai sus.
Au mai fost si alti copii de politisti ai caror parinti nu mai sunt acum in politie ....si din cauza ispravilor beizadelelor.
Asa ca nu va descurajati.
multumesc mult pentru raspuns....dar,totusi ,inteleg ca nu trebuie sa fac abuz de a apela la 112;dar ei daca imi sparg geamurile cu pietre sau cu pumnii in toiul noptii si injura membrii familiei mele,cum sa clasez ...la probleme de medie importanta sau...?
Interesati-va de numarul de telefon de la sectia de politie de care apartineti. Au ofiter de serviciu care ar trebui sa raspunda la telefon, nu mai vorbesc de faptul ca mai trebuie sa si patruleze noaptea....

Alte discuții în legătură

Locatar care pune muzica la nivel maxim gamezcdr gamezcdr Am in bloc un copil prost si necivilizat de vreo 18-19 ani (foarte multi de varsta asta au luat-o razna), parintii maimute din Africa, care de 4 ani pune ... (vezi toată discuția)
Cum fac o plangere catre serviciul de urgenta? sile32 sile32 in noaptea de 4/5 august am avut o altercatie la unul din cluburile din oras. 4 tipi m-au inconjurat la iesirea din club si unul dintre ei m-a lovit cu ... (vezi toată discuția)
Problema linistii publice nicoletaelena11 nicoletaelena11 Buna ziua, As dori sa va intreb daca legea linistii publice prevede sanctiuni in cazul in care vecinii fac gratar in fata blocului si vorbesc foarte tare ... (vezi toată discuția)