avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... tulburare liniste publica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

tulburare liniste publica

Am o mare problema,la care nu stiu cum sa-i gasesc o rezolvare : stau la bloc intr-un apartament situat la parter. De ceva vreme intamplin probleme cu un grup de tineri,rau voitori care frecvent imi bat cu pumnii in geamurile apartamentului,,distrug spatiul verde din fata blocului,tulbura linistea publica dupa orele 22.00 ,sunt recalcitranti,obraznici.Am sunat de fiecare data la apelul de urgenta 112 dar mi s-a spus ca nu este o fapta f. grava si nu au venit, m-au indrumat sa depun o plangere la Politie.Nici macar dupa aceea nu au rezolvat nimic,deoarece imi solicita identificarea acestora;lucru oarecum imposibil,recunoscand din grupul lor decat un singur individ;acesta fiind fiu de politai;deci...va inchipuiti...! Care ar fi pasii legali ai unei astfel de probleme? Ce am de facut?X-(
Multumesc mult pentru sfat...da,am sunat la sectia de Politie si....eu le explicam k"sunt bombardat" de cei ce-mi izbesc in geamuri iar ofiterul imi spunea sa astept o sapt. ca atat dureaza sa se solutioneze plangerea depusa la ei; ca nu este f.grav daca nu au spart geamul.
Daca detineti mai multe sesizari oficial adresate sectiei de politiea caror solutionare este tergiversata ,pentru solutionare solicitati oficial comandantului sectiei de politie sa dispuna masuri concrete
In situatia in care sustineti ca sunteti bombardat de cei care va izbesc geamul,pentru identificarea autorilor,desfasurati demersuri pentru inregistrarea acestora inclusiv cu telefonul mobil-proba pe care sa o puteti prezenta politistului responsabil locatiei dvs
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Mai 2013
ynocentta, utilizator
adolfinapop a scris:

Incercati ori sa nu le mai faceti observatie si o sa se plictiseasca sa faca aceste lucruri, ori sa vorbiti frumos cu ei.

Poate ar trebui sa le plateasca taxele si impozitele la fisc!=D>

@sandu_valentin,
Intocmiti o sesizare in care descrieti aceste obraznicii cu date, cu ore, cu tot ce se intampla. Aceasta sesizare adresati-o chiar prin antet primarului, sefului politiei locale, sefului politie judetene, prefectului, sefului consiliului judetean.
Trebuie sa vada fiecare din acestia ca ati trimis si celorlalti. Va avea, cu siguranta, efect imediat pentru ca toti acestia au raspundere, se stiu unii pe altii participa la analize ale activitatii institutiilor respective s.a.m.d.
Cautati adesele de email ale acestor institutii locale si chiar ale altora centrale si atasati acest document la emailul respectiv.
Sa ne spuneti peste 2-3 saptamani ca s-au luat masuri si-ati scapat de galagiosi.
Va rog, tulburarea linistii publice se considera intre orele 22-07 sau oricand? Cainele meu mai latra in timpul zilei dar noaptea doarme tun, si ei considera ca tulbura linistea publica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locatar care pune muzica la nivel maxim gamezcdr gamezcdr Am in bloc un copil prost si necivilizat de vreo 18-19 ani (foarte multi de varsta asta au luat-o razna), parintii maimute din Africa, care de 4 ani pune ... (vezi toată discuția)
Cum fac o plangere catre serviciul de urgenta? sile32 sile32 in noaptea de 4/5 august am avut o altercatie la unul din cluburile din oras. 4 tipi m-au inconjurat la iesirea din club si unul dintre ei m-a lovit cu ... (vezi toată discuția)
Problema linistii publice nicoletaelena11 nicoletaelena11 Buna ziua, As dori sa va intreb daca legea linistii publice prevede sanctiuni in cazul in care vecinii fac gratar in fata blocului si vorbesc foarte tare ... (vezi toată discuția)