avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate Andreutza2013

Activitate Andreutza2013

La primarie? Pai de ce tocmai acolo? Stiu ca nu tine de administratia de locatari dar vreau sa stiu daca sunt intr-adevar nevoita sa fac o viza flotanta sau nu pentru ca am citit regulamentul privind conditiile optime de acordare si mie totusi mi se pare a fii bataie de joc...Ma intelegeti? Ei vor ca eu sa fac ceea ce oricum nu prevede legea.
Buna ziua.De cateva zile as putea sa zic ...ma tot confrunt cu o mare problema.Am discutat cu administratorul asociatiei noastre in ceea ce priveste ajutorul de incalzire pentru sezonul 2013-2014 si mi se tot raspunde ca daca nu am mutatie la adresa unde stau sau nu am viza flotanta nu pot beneficia de nici un fel de ajutor.Mentionez ca locuiesc de aproximativ 9 ani intr-un apartament ce apartine unei matusi din partea mamei plecata in Franta de o buna perioada de timp.
Am citit si legea si am vazut ca atat in urma moficarilor din 2013 O.U.G.70/2011 ramane neschimbat la acest capitol.Este mentionat acolo ca respectiva persoana trebuie sa aiba domiciliu la adresa respectiva si/sau sa fie trecut in cartea de imobil si sa contribuie la cheltuielile aferente locuintei. Noi suntem trecuti in cartea de imobil inca de cand locuim aici,in ceea ce priveste venitul net atat al meu cat si al prietenului nu depasim 1500 lei,deci ne-am incadra fara doar si poate.Va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac...oare legile astea scrise pentru cei ce accepta aceste dosare si le verifica sunt puse doar pe hartie?????????