avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate fight4urright

Activitate fight4urright

Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
asta inseamna ca se vor sista toate concursurile de genul? ma refer la cel de la alba-iulia... ca luand-o logic..asa ar fi..
Doar art 174 este modificat din tematica pt examen :)
D'asta imi varsam frustrarea... nu inteleg de ce nu se misca mai repede mai ales cand e vorba de modificarea calendarului estimativ cu 4 luni! exista curierat rapid, mijloace electronice de comunicare..variante sunt..la fel si birocratie. Stiu ca e inutil dar imi descarc aici supararea pe sistem si imi rod unghiile virtual in asteptarea tematicii care o sa fie sigur plina de surprize. Sper doar sa fie genul placut de surprize..
Pai e complicat sa trimiti un fax...e mai amuzant asa.. Nu inteleg placerea asta nebuna de a prelungi agonia viitorilor/posibililor candidati mai ales cand taxa de participare nu este tocmai mica..
Azi sau maine ar trebui afisata, martie are 31 de zile :) daca ar afisa maine s-ar respecta termenul de min 60 de zile.
graciela a scris:

La legea 304/2004 ultima modificare e prin Ordonanta de urgenta nr. 3/2014, iar aceasta modifica doar articolele 24, 31 si 31^1 este corect?
Va multumesc anticipat!

se mai modifica si art 54: La articolul 54, dupa alineatul (1 indice 1) se introduce un nou alineat, alineatul (1indice 2), cu urmatorul cuprins: „ Contestatiile impotriva hotararilor pronuntate in cursul judecatii in materie penala in prima instanta de judecatorii si tribunale se solutioneaza in complet format dintr-un judecator.”

sursa: www.avocatnet.ro/content/art...
var 2 si la mine :)
Ufff..asa as vrea sa vad si eu lucrurile dar pana nu vad scris clar ca sesiunea e in mai..doar stau si imi rod unghiile si implor divinitatile sa scoata cat mai mult la procedura penala :)))
[ link extern ]

punctul 7 pe ordinea de zi...acum ne ramane sa asteptam cuminti pana joi..nu stiu cum rezistati voi, pe mine una ma omoara incertitudinea, abia reusesc sa ma concentrez sa mai citesc ceva #-o
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Buna dimineata tuturor!

Pentru grilele de mai sus eu zic la prima 2&3, la a 2-a 1 iar la ultima pas:)

Intreba cineva de concursul pt grefieri de la DIICOT: s-a afisat pe siteul celor de la DIICOT, va avea loc pe 4 decembrie si e..mult de invatat :) ma gandesc sa imi incerc norocul acolo dar imi e groaza daca forma examenului e tip sinteza cu reproducere mot a mot a articolelor de lege..