avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Activitate daniela-dana

Activitate daniela-dana

Buna ziua.ma numesc Daniela si am 30 de ani.sunt mama unui baietel de 7 anisori care in prezent traieste cu mine si parintii mei tatal avand probleme psihice cauzate de droguri si bautura.a fost internat de nenumarate ori la spitale de specialitate,mentionez ca am ultima lui iesite din spitale caruia i sa dat si diagnosticul de bolnav psihic,hepatita tip c cronica,comportament agresiv.eu numai locuiesc cu el de 5 ani de zile,(mentionez ca in timpul cat am locuit la el stateam in casa si cu socrul meu si mereu era scandal,vecinii erau la curent cu tot ce se intampla)in acesti ani el a fost plecat din tara,sa intors si baga mereu ca pretext ca el vrea sa vada copilul,dar in fond si la urma urmei el nu avea nici o treaba cu baiatul pt ca nu a contribuit niciodata la cresterea lui,el avea ce avea cu mine.in prezent este in tara si ma suna mereu sa ma ameninte ca daca ma prinde pe strada imi rupe un pucior sau mi-l taie,ca imi da foc la casa,ca il bate pe tatal meu,ca ii sparge masina tatalui meu si alte amenintari foarte urate si jigniri.luni am sa merg la politie sa ii fac o plangere penala pt ca numai cand il vad sai ii aud vocea simt o frica imensa iar eu nu vreau sa se intample ceva urat.intrebarea mea este ce ma sfatuiti sa fac si ce sa scriu in acea plangere?va multumesc.