avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plangere penala pentru amenintare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plangere penala pentru amenintare

Buna ziua.ma numesc Daniela si am 30 de ani.sunt mama unui baietel de 7 anisori care in prezent traieste cu mine si parintii mei tatal avand probleme psihice cauzate de droguri si bautura.a fost internat de nenumarate ori la spitale de specialitate,mentionez ca am ultima lui iesite din spitale caruia i sa dat si diagnosticul de bolnav psihic,hepatita tip c cronica,comportament agresiv.eu numai locuiesc cu el de 5 ani de zile,(mentionez ca in timpul cat am locuit la el stateam in casa si cu socrul meu si mereu era scandal,vecinii erau la curent cu tot ce se intampla)in acesti ani el a fost plecat din tara,sa intors si baga mereu ca pretext ca el vrea sa vada copilul,dar in fond si la urma urmei el nu avea nici o treaba cu baiatul pt ca nu a contribuit niciodata la cresterea lui,el avea ce avea cu mine.in prezent este in tara si ma suna mereu sa ma ameninte ca daca ma prinde pe strada imi rupe un pucior sau mi-l taie,ca imi da foc la casa,ca il bate pe tatal meu,ca ii sparge masina tatalui meu si alte amenintari foarte urate si jigniri.luni am sa merg la politie sa ii fac o plangere penala pt ca numai cand il vad sai ii aud vocea simt o frica imensa iar eu nu vreau sa se intample ceva urat.intrebarea mea este ce ma sfatuiti sa fac si ce sa scriu in acea plangere?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:27, 28 Septembrie 2013
Treceti in plangere datele dvs de identificare,datele de identificare ale fostului sot/partener,specificati ca formulati plangere penala impotriva acestuia pt savarsirea infractiunii de amenintare,prezentati situatia de fapt(povestiti situatia dvs,in ce constau amenintarile,cum au fost realizate),puteti indica um martor care sa sustina varianta dvs,depuneti plangerea ,pastrati nr de inregistrare si va inarmati cu multa rabdare.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac sa scap de amenintari? Dumitrascu Razvan Dumitrascu Razvan Buna ziua.Ma poate ajuta cineva cu un sfat sa stiu si eu ce pot face. Mama mea este plecata in Italia sa munceasca si pimeste amenintari din patea tatalui meu ... (vezi toată discuția)
Bolnav psihic - cum pot fi curator? andrea77 andrea77 Buna ziua, sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva. Tatal meu este bolnav psihic, a fost internat la spitalul 9 si sa pus diagnosticul tulburari psihice ... (vezi toată discuția)
Pot schimba numele minorului fara acordul tatalui? DaianaAlina DaianaAlina Buna ziua, Stiu ca s-a mai discutat acest subiect, dar as dori un raspuns sigur. In urma unei relatii de concubinaj, am un baietel de aproape 5 anisori. De la ... (vezi toată discuția)