avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate vic_tor88

Activitate vic_tor88

Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
DahliaNoir a scris:

Andra_90 a scris:

Si pentru cei care tot cer legile la organizare, nu mi-o luati in nume de rau dar legile se gasesc pe net si la fel si actualizarile. Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati voi, asa cum am facut si noi ceilalti. Aici ne consultam cu privire la ce schimbari mai apar, ca si cei de la care cereti nu le-au gasit pe toate actualizate, si-au pierdut din timpul lor sa le caute si sa le aduca la zi. Sper sa nu deranjez pe nimeni cu afirmatia asta dar deja vad ca se aduna cei care cer totul de-a gata

Ma gandeam ca poate are cineva acces la un program de legislatie si le aveam astfel actualizate la data prezentei...
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Pentru cei care au reusit sa-si actualizeze deja legislatia pt Organizarea Judiciara va rog sa-mi trimiteti si mie legile cu actualizarile aferente la adresa: mos_victor88@hotmail.com

Va multumesc!
Răspuns la discuția Admitere barou 2014
Tematica va fi publicata in martie 2014 banuiesc, asa a fost si anul asta.
15 septembrie 2014 data inceperii examenului de admitere:

[ link extern ]
La finele fiecarui an, in luna decembrie, UNBR hotaraste agenda, calendarul evenimentelor pentru anul urmator. Asa a fost si anul trecut, cand inca din decembrie 2012 s-a hotarat data examenului de admitere in profesie pt 2013.

Vedeti mai jos:

[ link extern ]

sau

[ link extern ]

In perioada 14 - 15 decembrie 2013 se va intruni Consiliul UNBR si vom afla in mod cert pe www.unbr.ro data examenului din 2014.

Sper ca la acest Consiliu vor fi avocati care vor pune in discutie neregularitatile atat de evidente (unele si cu iz penal) de la examenul de anul asta si vor consimti:

1. asupra organizarii examenului sub forma de grila in 2, 3 sau 4 zile, o modalitate mult mai corecta, obiectiva si uniforma de examinare / corectare fata de cea prezenta
2. sau daca vor tine mortis de examinarea sub forma de sinteza atunci alaturi de tematica sa se publice si bibliografia aferenta (in baza careia se vor elabora atat subiectele de examen cat si baremele) pentru a se elimina obscuritatea baremelor de corectare.
Pentru cei cu media finala 6.99:

[ link extern ]

Madalina28 a scris:

[...] Au apus vremurile cand exista corectitudine, cinste, onoare si credinta in Dumnezeu. Ne-am dezumanizat total...

Recomand UNBR dictonul biblic: "ªi precum voiţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi asemenea".

Iiiiiiiii a scris:

eu am picat 6.99... deci am invatat.... doar ca nu am primit notele cuvenite!!! stiu un avocat de la noi din judet care corecteaza... dar nu va povestesc cum a devenit avocat si unde a facut facultatea :)) ah si metoda spaga inca functioneaza.... chiar si la grile....

Sunt 30 care au picat cu note cuprinse intre 6.95 - 6.99 si alti 30 picati cu medii peste 7... Bine ca s-a facut dreptate macar pt 300 de oameni (numar record) la contestatii.

Daca ne spuneau autorii agreati dupa care sa invatam, adica regulile jocului, sau daca la civil se spunea pe foaia de examen ca la leziune se puncteaza doar cele scrise in Cod si nu cele scrise de Boroi in curs, plus alte chestii mizere din barem, nu mai insist, sunt sigur ca alta era situatia... Si acuma am ajuns sa ne umilim si sa ne milogim pt un examen corect si obiectiv...