avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate Rien

Activitate Rien

Răspuns la discuția Exectuare silita
Deci daca suma pe care o am de plata din 2012 (cea de 10 milioane) nu am mai platit-o (s-a facut 30), doar am dat din an in paste cativa bani pentru a amana procesul, nu se mai poate aplica regula aceea ca e dreptul legal al fiecarui om sa nu mai plateasca factura dupa 3 ani?
Adica singura mea solutie este sa platesc toata suma? de 35 de milioane?
Dar care este faza cu neplata timp de 3 ani? Daca nu platesc integral datoria in 3 ani se va sterge complet? Mentionez ca din 2012 n-am platit suma de 1.000 lei la VF, azi am dat 200 lei...
Salut. Acum 2 sau 3 ani nu am mai platit factura de la vodafone in valoare de 1.000 lei noi ( 10 milioane lei vechi ). Acum 1 an am inceput sa platesc cate putin, in total platind in jur de 10 milioane. Cand am sunat la firma top factoring (ca ei au preluat dosarul) imi spun ca am de platit inca 35 de milioane de lei sau incep procedurile de executare silita. Nu mi se pare normal ca sa ajunga sa se tripleze suma initiala pe care o datoram, cel putin nu asa de mult. Ce pot face?
Buna.Am si eu cateva intrebari.De curand m-am decis sa imi deschid un server de metin2 insa a aparut o problema.Serverele oficiale de metin sun licentiate de YMIR iar eu daca imi deschid un server privat ei ma pot da in judecata.Cum imi pot face un server si sa nu fiu dat in judecata?(YMIR nu mai acorda licenta,din cate am inteles)