Multumesc mult. Mentionez ca in CIM, la art. C, lit. a, se specifica doar perioada determinata (litera b lipseste):
"C. Durata contractului:
a) determinata de 1 an, salariat... urmând sa înceapa activitatea la data de 27/05/2013."
Ar trebui sa solicit schimbarea actului aditional, in care sa se specifice clar schimbarea duratei CIM?
In urma deciziei de modificare a duratei contractului individual de munca din perioada determinata, de 1 an, la perioada nedeterminata, am primit spre semnare astazi un act aditional nr. 01/din 01.10.2013 la CIM incheiat si inregistrat sub nr. .../din 23.05.2013, incheiat astazi 01.10.2013.
In actul aditional se mentioneaza urmatoarele:
"In temeiul art. 17(5) coroborat cu art. 41(1) din legea nr. 53/2003 partile HOTARASC:
1. Se modifica articolul "C lit. a)"-Durata contractului al contractului individual de munca si va avea urmatoarele prevederi: definitivat contract de munca incepand cu data de 01.10.2013."
As vrea sa va rog sa imi spuneti daca aceasta formulare este legala si daca va avea ca efect schimbarea duratei contractului meu de munca din perioada determinata de 1 an in perioada nedeterminata.