S-au mai intalnit cazuri de genu asta? Cat ar putea dura si dat fiind calibrul problemei este sansa de pedeapsa cu inchisoarea ?
Asta inseamna ca un asemenea caz poate lua avant si se poate ajunge la pedeapsa cu inchisoarea ? Tin sa mentionez ca nu au fost facute modificari sau convorbiri cu persoanele aflate in lista de contact .Cat poate costa un asemenea demers pentru un caz de genul asta?.. care mi se pare banal . Multumesc
Buna ziua.As dori sa stiu daca cineva depune o plangere in contextul ca eu am intrat pe contul de facebook al persoanei respective se poate ajunge undeva departe? Multumesc
S-a complicat rau situatia.Un domn la inceputul conversatiei mi-a spus ceva in contextul acelor societati de recuperare creante,in modu in care ei actioneaza astfel doar pentru ca pentru asta sunt angajati de catre banci,sa insiste asupra inapoierii acelor sume datorate.
Cum ar trbeui sa procedez cel mai bine ?
Eu daca trebuie sa dezbat mostenirea ,cum sa preiau mostenirea tatalui meu ,daca nici el la randul sau nu s-a ocupat de asta dupa ce tatal sau a decedat?
Suma normala datorata nu atinge nici macar pragul de jumatate din cat solicita dansii in prezent ,se presupune, din punctul lor de vedere ca toata suma (de vreo 4 ori mai mare chiar 5) este datorata dobanzii,penalizarilor,taxelor de administrare si comisioane(cum se exprima dansii in scrisori).....
Va multumesc mult pentru sfaturi si pentru intentia dvs de a-mi raspunde la problema...
Stima si o zi buna in continuare !
Eu nu cunosc situatiile de genu asta ,desi dvs spuneti ca este suma mica pentru a demara o executare silita ,ma intreb dece se manifesta in modul asta,executari peste excutari,scrisori peste scrisori ,texte inrosite,semne specifice etc.
Stima
Tocmai ca acele "amenintari" cu executarea silita nu sunt semnate de un executor judecatoresc,ba mai mult de atat nici macar stampilele si semnaturile din scrisori nu sunt reale ci scanate si aplicate pe fiecare scrisoare in parte,ori asta ar fi modu in care lucreaza.
Suma este de 98 de mil vechi.
Stima
Nu e nicio problema,va multumesc ca ati intrat in discutie .
Contractul de cesiune de creante a fost incheiat intre banca si societatile(ca sunt mai multe) de recuperari din cate citesc eu in aceste scrisori prin iulie 2012.Cat priveste ultima plata a datoriei nu am habar .Scrisorile vin pe numele tatalui meu in continuare ,desi la un moment-dat le-am trimis prin fax certificatul de deces prin care sa vada ca trimit degeaba acele scrisori ,mama nu stie nimic despre asta ,e o harababura totala.Nu stiu cum sa scot la capat.
Va multumesc.
Buna seara ,
Tatal meu cat timp traia a facut un imprumut la banca ,contractul fiind semnat doar de el dat fiind faptul ca mama nu a stiut nimic in legatura cu asta.Acum,dupa decesul lui ,primim scrisori din partea recuperatorilor de creante cu mesajul "executare silita " in cazul in care nu se plateste acea suma de bani .Mentionez faptul ca nici cat timp traia tatal meu nu era dezbatuta mostenirea din partea bunicului meu ,al carui locuinta a fost preluata de tata,loc unde acuma locuiesc cu mama mea.De asemenea nici in momentul de fata nu este dezbatuta succesiunea dupa decesul tatalui.Am inteles ca se procedeaza astfel : daca mostenitorii(neoficiali) accepta mostenirea, atata activul cat si pasivul vor veni pe numele celui ce accepta succesiunea.Daca succesiunea nu este acceptata riscam sa ramanem fara casa ?
Dar in cazul in care acceptam succesiunea ,atat activul cat si pasivul ,datoria se poate da pe rand ?
Cer ajutorul unui avocat.Va multumesc mult !
Sa inteleg ca eu cu mama trebuie sa alegem una din solutii ,ori acceptam succesiunea cu tot cu activul si pasivul ,ori sa refuzam succesiunea ,mostenirea bunurilor si astfel vom fi obligati sa parasim locuinta ?! Stima