avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Activitate Adriana19

Activitate Adriana19

Buna ziua! Am o situatie: pe data de 1 Septembrie am reluat activitatea la munca(mentionez ca am fost in CCC si din cei 2 ani care am optat, doar 1 an am facut,hotarand ca sotul sa-l faca pe cel de al 2-lea an), iar pe data de 6 Septembrie sotul a depus dosarul de crestere copil in locul meu. Inainte sa depuna dosarul a mers la cei de la Directia de Asistenta Sociala sa se intereseza daca are dreptul sa intre el in locul meu, i-au spus ca pana pe data de 6 sa depuna dosarul ca e ultima zi . In aceeasi zi(6Septembrie) a anuntat si angajatorul ca depune cererea pt cresterea copil si i-a fost suspendat si contractul de munca. Ca dupa aproape 25 de zile sa fie anuntat ca dosarul nu are cum sa fie aprobat ca data de depunere a cererii de la ei corespunde cu data de suspendare a contractului de munca. Ce ma sfatuiti in acest caz? Suntem in sitatia cand nici salariul nu a luat, ca a stat acasa cu copilul din ziua urmatoare de suspendare a contractului de munca si acum a aflat ca nici dreptul al indemnizatie nu are voie.