avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Activitate ramonamircea

Activitate ramonamircea

Exista o utilizatoare care are un astfel de document ... @ katy79 ... luati legatura cu ea ..

@ Valeriu
Ministerul Muncii a dat o alta interpretare dispoztiilor celor doua acte normative , prin care se precizeaza ca modificarile aduse OUG au efect retroactiv , fapt care ar contrazice continutul acestora si principiul neretroactivitatii legii civile.

Buna ziua,
stiti cumva cum asa putea sa contactez utilizatoarea katy79 pentru documentul de la ministerul muncii? Am mare nevoie de el, urgent.
Buna ziua am aceeasi problema ca cea relatata mai jos de catre un alt utilizator,
ma puteti ajuta cu un document oficial?
Multumesc mult, am mare nevoie de un raspuns.

memes a scris:

Buna ziua,
are cineva un raspuns favorabil de la Ministerul Muncii care sa ateste ca perioada de concediu crestere copil reprezinta vechime in specialitate si inainte de 01.01.2012? Am inteles ca aceasta e modalitatea prin care s-au rezolvat mai multe situatii de acest gen, Ministerul Muncii clarifica in scris la cerere. Problema mea e ca e un concurs saptamana viitoare, nu am timp sa astept raspunsul oficial si sefa de personal a spus ca e de acord sa-mi emita adeverinta daca ii pun la dispozitie un asemenea document, chiar daca a fost emis pentru altcineva.
Va rog sa nu-mi dati raspunsuri ca nu se aplica inainte de 01.01.2012, ca legea nu retroactiveaza etc, am depasit aceasta faza gresit interpretata de altii.
Multumesc mult.