avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate RedDiamonds

Activitate RedDiamonds

Răspuns la discuția Schimbare sediu social
deci nu e nevoie neaparat de avocat sa depuna actele sau sa imi faca hartiile alea nu ?
Buna ziua ,am mai postat pe acest site in legatura cu o cesionare de actiuni , am rezolvat problema pana la urma cu o avocata care mi-a recomandat-o un prieten , insa am fost foarte dezamagit de serviciile dansei , mi-a luat foarte mult multi bani , m-a mintit ca ca a depus de o saptamana actele la Registrul Comertului undeva pe 9.10.2013 cand de fapt in data de 23.10.2013 a depus si pe 25 le-a ridicat , in fine ....a durat cat a durat dar am rezolvat , acum trebuie sa schimb sediul social al firmei , si avocata iar cere multi bani si imi depune abia vineri cand are timp . Asa ca am decis sa imi fac eu tot ce imi trebuie , am facut Hotararea AGA eu , unde am descis ca schimb sediul social si am refacut actul constitutiv unde am pus nou sediu social , unde trebuie sa ma duc cu aceste declaratii ( am toata documentatia , contracte de inchiriere , autoratizatii ale propietarului etc.) ?
De ce acte am nevoie pentru a obtine autorizatia de functionare pentru un Bar
Răspuns la discuția Cedare actiuni
unde trebuie sa merg cu asociatul ca el sa-mi cedeze actiunile ? la un notar ? la un avocat ? firmele astea pe net care se ocupa de acte , ( sunt nou in treaba asta si unele lucruri imi sunt straine ) va multumesc anticipat
Discuție Cedare actiuni
Buna ziua , in luna februarie a acestui an , am facut o firma cu un prieten, cu 2 doi asociati , eu si el , el fiind administrator , aveam de gand sa facem un bar , insa intre timp el s-a restras si nu a vrut sa mai investeasca , iar firma a ramas nefolosita , el este administrator , si vroiam sa va intreb care este procedura ca el sa imi cedeze actiunile si sa devin eu asociat unic?