Buna ziua ,am mai postat pe acest site in legatura cu o cesionare de actiuni , am rezolvat problema pana la urma cu o avocata care mi-a recomandat-o un prieten , insa am fost foarte dezamagit de serviciile dansei , mi-a luat foarte mult multi bani , m-a mintit ca ca a depus de o saptamana actele la Registrul Comertului undeva pe 9.10.2013 cand de fapt in data de 23.10.2013 a depus si pe 25 le-a ridicat , in fine ....a durat cat a durat dar am rezolvat , acum trebuie sa schimb sediul social al firmei , si avocata iar cere multi bani si imi depune abia vineri cand are timp . Asa ca am decis sa imi fac eu tot ce imi trebuie , am facut Hotararea AGA eu , unde am descis ca schimb sediul social si am refacut actul constitutiv unde am pus nou sediu social , unde trebuie sa ma duc cu aceste declaratii ( am toata documentatia , contracte de inchiriere , autoratizatii ale propietarului etc.) ?
Nu este nevoie de avocat neaparat.
Daca va descuracati cu redactarea continutului actelor, le puteti face singur.
Pentru depunere trebuie fie sa fiti administrator al firmei, fie sa aveti imputernicire pentru depunerea lor.
Lista cu tot ce este necesar la schimbare de sediu o gasiti tot pe site-ul indicat , la "Formalitati - Persoane juridice".
Schimbare sediu social
popad
Buna ziua,
V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea lumina in urmatoarea problema: in momentul de fata sediul social al firmei si punctul de lucru se afla la ... (vezi toată discuția)