avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum imi pot reactualiza actul constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum imi pot reactualiza actul constitutiv

Trebue sa i-mi schimb sediul social si la reg. comertului mi-au cerut actul constitutiv reactualizat. poate cineva sa-mi explice mai detaliat cum porocedez multumesc.
Cel mai recent răspuns: dan_popa40 , utilizator 11:43, 14 Mai 2012
Trebuie sa il modificati la sectiunea sediului social, schimbati adresa.
In primul rand, atentie la actul ce priveste noul sediu (contract de inchiriere, act de proprietate, comodat).
In al doilea rand, presupunand ca este vorba despre un SRL , actul constitutiv se modifica si se autentifica la un birou notarial.
Incercati sa va ghidati dupa notele de pe site-ul registrului comertului (cautati in partea stanga "formalitati"). in functie de schimbarile dorite, se dau explicatii detaliate.
multumesc! mai trebue si alte proceduri caci asa intelesesem
actul consitutiv poate fi atestat si de un avocat :) nu e necesar sa va duceti la notar. dupa ce aveti toate actele trebuie sa completati si cererea de la RC.
La avocat, la notar - e lumea plina si de avocati , si de notari. Iar onorariile ....
Cautati pe site-ul onrc nota nr.22 si va lamuriti singur de cele necesare

Alte discuții în legătură

Mutare sediu social ivanconstantin ivanconstantin M-ar interesa pasii care trebuie urmati pt. mutarea sediului social al unui SRL dintr-un judet in altul si schimbarea administratorului. Totodata ce documente ... (vezi toată discuția)
Acte schimbare sediul social societate in acelasi judet? ionela11 ionela11 Buna ziua, Dintre acte care imi trebuie sa schimb sediul social al unei firme in acelasi judet la ONRC ...imi trebuie si contractul de comodat?....noul ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social silviuben silviuben buna seara, socrul meu are la el in casa sediul social la o firma si ar dori ca aceasta sa nu mai fie la el acasa actionarii nu vor sa schimbe acest ... (vezi toată discuția)