avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mutare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mutare sediu social

M-ar interesa pasii care trebuie urmati pt. mutarea sediului social al unui SRL dintr-un judet in altul si schimbarea administratorului.
Totodata ce documente si formulare sunt necesare si care ar fi taxele.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 08:11, 19 Aprilie 2011
taxele exacte, precum si toate actele necesare le aflati de la ORC din localitatea unde isi are sediu SRL-ul.
Multumesc! Problema tocmai asta este, as prefera sa stiu inainte despre ce documente este vb. Ca sa ma interesez la ORC Alexandria, (eu fiind in Bucuresti), presupune sa ma deplasez acolo pt. intrebare. Daca as stii ce am de facut, as face deplasarea cu doc. necesare la mine, ca sa nu trebuiasca sa fac mai multe drumuri.
Acte necesare pentru schimbarea sediului
- contract de inchiriere/comodat/vanzare cumparare pentru imobilul unde se stabileste sediul social
- decizie asociat unic/hotarare AGA privind schimbarea sediului
- act constitutiv actualizat
Pentru schmbarea administratorului
- specimen de semnatura - notariat
- declaratie din care rezulta ca sunt indeplinite conditiile pentru a detine calitatea de administrator - notariat sau avocat
- copie act identitate
- decizie asociat unic/hotarare AGA privind schimbarea administratorului
- act constitutiv actualizat
Pentru a reduce costurile faceti o singura mentiune la ONRC. In acest caz, aveti nevoie de o singura decizie asociat unic/hotarare AGA (schimbare sediu+schimbare administrator) si un singur act constitutiv actualizat
Dosarul se depune la ONRC din judetul unde se afla acum sediul firmei.
Formularele le gasiti pe site-ul ONRC - www.onrc.ro
Va multumesc foarte mult stimata Doamna!!
Banuiesc ca la Notariat se stie ce acte sunt necesare . Modificarile AGA se trec in actul constitutiv, dupa care se va efectua mutarea sediului, banuiesc. Cea ce inseamna ca in 2 drumuri efectuate in orasul in care se gaseste firma ar fi suficiente.
taxele si documentele le comunica ORC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social si asociat unic ilmir ilmir Buna seara Am si eu o problema vreau sa preiau firma tatalui meu si sa ii mut sediu in alt judet daca imi poate spune si mie ce pasi trebuie sa parcurg caci ... (vezi toată discuția)
Modificari societate inspectorhr inspectorhr ]Doresc sa stiu urmatoarele: 1-cat costa si ce documente imi trebuiesc pentru cesionarea partilor sociale la un SRL,unde dintre cei doi asociati existenti va ... (vezi toată discuția)
Mutare srl dintr-un judet in alt judet MADALINA ARMEANU MADALINA ARMEANU SRL-ul pe care il detin in judetul Braila este momentan suspendat din Aprilie 2010. Doresc sa reiau activitatea, insa in judetul Bacau (acolo unde m-am ... (vezi toată discuția)