avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate Martynez_alex

Activitate Martynez_alex

Buna seara, as dori sa va rog frumos dupa ce veti citi aceste randuri sa ma indrumati intr-un fel, multumesc anticipat.
Sunt o persoana care a avut un serviciu stabil timp de 5 ani de zile si care pe langa acest serviciu, am mai gasit un job part-time doar in week-end intr-un club din centrul vechi. Am lucrat aici timp de 4 ani de zile numai in perioadele toamna-primavara si anume Septembrie- Aprilie . ( Doar in lunile acestea aveau nevoie de serviciile mele).
Tin sa precizez faptul ca am lucrat la negru, nu eram platit cu o suma fixa dar la un moment dat am ridicat pretentia sa mi se ofere un contract de colaborare macar, ceva acolo ca si cum as fi angajatul lor insa m-au refuzat categoric si sa aflu cu stupoare ca au angajat o alta persoana in locul meu probabil care nu a avut atat de mari pretentii ca si mine.
Mi-as dori sa aflu va rog daca pot face ceva in privinta aceasta? Deoarece ma simt nedreptatit pentru ca mi-am cerut dreptul? Teoretic daca as fi lucrat cu un contract de munca as fi avut dreptul la concediu sau ceva de genul acesta ? va intreb lucrurile acestea deoarece clubul acesta infloreste numai prin munca la negru, bani spalati si cine stie mai cate, daca pot face o reclamatie undeva ? Poate ma sfatuiti Dumneavoastra multumesc.