avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Activitate cor980

Activitate cor980

Răspuns la discuția Pot beneficia de somaj?
da am fost angajata din somaj la 1 februarie , nu am beneficiat de somaj decat luna ianuarie , acum mai pot beneficia de somaj
Răspuns la discuția Pot beneficia de somaj?
pai inca nu mi-la dat pentru ca mia zis ca trebuie sa plateasca contibutia pe luna septembrie ce mia dat la mana si nu am semnat este Decizie din data de 30-09-2013 din care imi zice in felul urmator subsemnatul rogoz bogdan reprezentat legal al firmei sc bruno grand 89 srl avand in vedere DEMISIEin baza dizpozitiilor art 81 aliniatul 1 din codul muncii si drepturile conferite prin statutul societatii : DECIDE ,ART1incepand cu data de 01-10-2013 inceteaza contractul individual de munca nr 02 incheiat la data de 30-01-2013 al doamnei minca florina avand functia de patiser in cadrul societatii din care este stampila firmei cu semnatura lui si semnat in locul meu atat mia dat ,pot sa anunt ITM-ul ? eu i-am cerut stagiul de cotizare si decizia de incetare a contractului de munca ca sa pot sa-mi reiau somajul si imi zice ca nu se poate ca daca imi da drept de somaj lui i se inchide firma ,.
buna ziua ma numesc florina pt prima data m-am angajat la o firma de patiserie pe data de 22-09-2010 pana la data de 31-12-2012 firma sa inchis incepand cu data de 3 ianuarie 2013 mi-am depus actele pt somaj ,apoi cu data de 01-12-2013 m-am angajat din nou tot la o patiserie am semnat un contrac de munca pe perioada determinata de 3 luni la 4 ore,la data de 1-05 2013 am semnat un act aditional de prelungire tot pe 3 luni la 4 ore contractul a expirat la 30 iulie 2013, eu am lucrat si in luna august,septembrie iar pe data de 19-09 2013 am avut control de la ITM CRAIOVA eu stiind ca nu mai am contract de munca i-am dat preaviz verbal ca incepand cu 01-10-2013 nu mai vin la munca ca nu am acte ,iar pe data de 30-09-2013 am semnat un act din care ma trecea de la 4 ore la 8 ore pe luna septembrie 2013 ,astazi am fost sa-mi dea stagiul de cotizare si decizia de incetare a contractului de munca mi-a spus ca nu pot beneficia de somaj pentru ca eu am calificare de patiser iar cele 2 colege de munca au pe contract trecut vanzator, ca sa-mi dau demisia ca altfel vine ITM-ul peste el si ii inchide firma ca nu are personal calificat de patiser si tine firma deschisa in continuare cu cele 2 colege ,ce pot sa fac ,mai pot beneficia de somaj sau nu ,cu stima si respect florina astept raspuns pe adresa de email florina.minca@yahoo.com,va rog din suflet un raspuns