avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate ruxxy1989

Activitate ruxxy1989

Va multumesc pentru ca ati avut amabilitatea de a-mi raspunde. Ideea e ca celalat a depus deja plangerea... dupa ce l-a agresat pe tata a sunat politia si a plecat direct la spital. politia l-a chemat pe tata la post unde a dat declaratia. Individul abia dupa ce a fost la legist s-a dus si la politie sa depuna plangerea si sa dea declaratia. Nu stim sigur daca sunt declaratii si plangeri impotriva lui la politie, noua asa ne-a spus organul de politie de acolo dar siguri nu suntem. iar cand s-a dus tata sa dea declaratie pt calomnie si amenintari politistul i/a zis sa stea linistit ca or sa se duca sa-i dea amenda dar nu l-au pus sa dea declaratie sau sa inregistreze undeva... tind sa cred k cei de acolo tin cu individul sau nu vor sa se complice! pana luni cand o sa merg sa caut un avocat bun aveam nevoie de o siguranta ca se poate face ceva... nici nu stiu ce sa mai zic, oricum va multumesc frumos pt raspuns!
Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat...de un an si jumatate tatal meu este calomniat,injurat si amenintat cu moartea de catre un consatean in prezenta martorilor, toate astea pe fondul unei gelozii din partea individului. tata a fost si la politie de doua ori dar nu exista decalaratii scrise deoarece politia a zis ca nu este nevoie, ca o sa-l potoleasca si ca i-au dat si amenda. Acesta are trei decllaratii scrise la politie din partea sotiei pentru violenta domestica, mai are si amenzi pentru tuburarea linistii publice. sun k mai are deoarece asa am auzit si a confirmat si politaiul. in urma cu doua zile tata mergea sa duca gunoiul pe platforma de la iesire din sat si s-a intalnit cu acesta,tata a incercat sa-l evite, sa nu-i dea atentie dar acesta l-a luat prin surprindere si l-a trantit din caruta aplicandu-i lovituri si spunand ca il omoara, tata a incercat sa se apere, individul l-a muscat de mana si l-a trantit la pamant, norocul a fost cu un om care s-a intors cu caruta deoarece calul fugise, ca altfel cred ca ramanea fara degete tata daca nu venea cineva care sa-l sperie pe tampit. cand a auzzit ca striga cineva la el a luat-o la fuga si s-a dus direct la iml sa-si scoata certificat medico legal. a scos si tata dar ce ar trebui sa faca mai departe? va rog sa ma ajutati, sunt doua zile decand nu mai mananca si plange ca nu-i vine sa creada ca i s-a intamplat asta. tin sa preciez ca este un om forte apreciat in sat, nu a facut niciodata probleme nimanui iar acum ii este rusine de rusinea ce a patito. desii tata a fost victima celalalt pare ca l-a lovit o masina...tata mi-a zis ca nu i-a facut el asa ceva si eu il cred dar legea nu stie asta si mi/e teama ca legea va tine cu individul asta care ne-a tulburat linisttea in familie. sper ca am fost destul de explicita, iertat-mi greselilei greselile si va rog spuneti-mi ce este de facut! va multumesc anticipat!