Hotararea de divort din 01.04.2010 pronuntata de Judecatoria Craiova stabileste domiciliul minorului la mama nascut inafara casatoriei si oblige tatal la pensie alimentara,hotarare definitive pt divort si revocabila pt minor.Eu tatal am facut recurs la Tribunalul Craiova si in 05.04.2013 s-a dat hotarare definitiva cu schimbarea domiciliului minorului la mine si oblige mama la pensie alimentara ,hotarare revocabila .Mama a facut recurs catre Curtea de Apel Dolj si de acolo mi-a iesit sentinta definitiva si irevocabila cu schimbarea domiciliului la mine ,hotarare din 23 mai 2013.IN NICI O HOTARARE NU ESTE SPECIFICAT CUSTODIE COMUNA.
Buna ziua ,ma numesc Vlad Florin si as dori daca se poate cineva sa imi raspunda la problema pe care o am .in aprilie 2010 am hotarare de divort cu minori cu minorul incredintat la mama ,in termen legal am facut recurs si in mai 2013 am hotarare definitive si irevocabila in care Tribunalul si Curtea de Apel Dolj istabileste domiciliul minorului la tata adica la mine mentionez ca minorul este nascut in Grecia cu un an inainte de casatorie si acum as dori sa stiu de ce Servicuil Pasapoarte Dolj refuza efectuarea pasaportului minorului la cererea Ambasadei Romane din Grecia si de ce pe hotarare nu scrie se incredinteaza spre crestere si educare si scrie numai se stabileste domiciliul