nu ,nu este vorba de asa ceva!este deja condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea,intrebarea mea este:in caz de il mai condamna ...faptele devin concurente si i se aplica pedeapsa cea mai mare?este vb aici si de un spor sau nu neaparat se poate aplica acest spor deoarece nu in toate cazurile se da acest spor.
BUNA SEARA,MA MAI ADRESEZ CU O ALTA INTREBARE...SI DACA SE POATE ASTEPT RASPUNS.IN CAZUL IN CARE O PERSOANA ESTE CONDAMNATA DEFINITIV DAR INTRE TIMP I SE DESCHIDE UN ALT DOSAR PENAL ...IN CAZUL IN CARE VA FI O ALTA CONDAMNARE CUM SE PROCEDEAZA?RAMANE LA PEDEAPSA CEA MAI GREA?
Buna seara stimate avocat,va rog frumos sa imi raspundeti si mie daca noul cod penal care va intra in vigoare pe 1 febr 2014 prevede si redozari ale pedepselor pentru complicitate la furt calificat in forma continuata,sotul meu este condamnat la 4 ani si 6 lun si as dorii tare mult sa aflu daca speranta noastra de a se elibera inainte de termen se va adeverii,mai am o intrebare..la ce interval de timp poate cere liberarea conditionata.astept raspuns,va urez o seara buna!