greu pt mine k persoana fizica sa obtin adresa si numele firemei la care lucreza din monent ce el refuza sa plateasca pensia...si cred k in situatia mea sunt multe cazuri.stiu sigura k lucreaza in belgia legal dar el niciodata nu o sa-mi spuna unde.sa inteleg k nu este nimik de facut iar ptr el nu exista lege?este greu de crezut k nu exista nici o modalitate de al face sa-si indeplineaca obligatiile fata de copil chiar daca exista o hotarare judecatoreasca.
,sunt mama unei fetite de 8 ani,din mai 2012 am obtinut autoritatea parinteasca iar tatal a fost obligat la plata unei pensii de 120 ron,pensie alimentara pe care nici pana in ziua de azi nu a platit-o pt ca el nu a fost angajat,din informatiile pe care le detin acum el lucreaza de 4 luni in BELGIA cu,contract.nu stiu firma la care lucreaza dar stiu orasul,intrebare mea este;as putea sa cer marirea pensiei si oprirea ei direct de la firma la care lucreza?este posibil aflare firmei si salariul lunar din moment ce el plateste toate taxele in belgia?