avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Marirea pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Marirea pensiei alimentare

,sunt mama unei fetite de 8 ani,din mai 2012 am obtinut autoritatea parinteasca iar tatal a fost obligat la plata unei pensii de 120 ron,pensie alimentara pe care nici pana in ziua de azi nu a platit-o pt ca el nu a fost angajat,din informatiile pe care le detin acum el lucreaza de 4 luni in BELGIA cu,contract.nu stiu firma la care lucreaza dar stiu orasul,intrebare mea este;as putea sa cer marirea pensiei si oprirea ei direct de la firma la care lucreza?este posibil aflare firmei si salariul lunar din moment ce el plateste toate taxele in belgia?
Cel mai recent răspuns: daniela0577 , utilizator 12:24, 6 Octombrie 2013
Din pacate, cade in sarcina dvs sa dovediti ca are venituri in Belgia.
Puteti sa cereti marirea pensiei, poate se va prezenta in instanta cu adeverinta de venit sau va trimite intampinare. Puteti sa cereti stabilirea pensiei in procent din venituri si astrfel sa nu va mai intereseze cat castiga, apoi sa incercati executarea silita prin ministerul justitiei, ina pana se misca lucrurile, se prea poate ca omul sa nu mai lucreze.
[ link extern ]

greu pt mine k persoana fizica sa obtin adresa si numele firemei la care lucreza din monent ce el refuza sa plateasca pensia...si cred k in situatia mea sunt multe cazuri.stiu sigura k lucreaza in belgia legal dar el niciodata nu o sa-mi spuna unde.sa inteleg k nu este nimik de facut iar ptr el nu exista lege?este greu de crezut k nu exista nici o modalitate de al face sa-si indeplineaca obligatiile fata de copil chiar daca exista o hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie de intretinere - parintele lucreaza in strainatate ivanoiu ivanoiu buna ziua. Am divortat in 2010 si s-a stabilit o pensie pt copil in valoare de 120 ron, tatal neavand atunci serviciu. DE 4 ANI el locuieste si lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Proba cu interogatoriu paratului marire pensie intretinere ronaldo83 ronaldo83 este vb despre in proces de marire de pensie alimentara.paratul este plecat in strainatate dar nu lucreaza.fosta sotie il da in judecata pt marire de pensie ... (vezi toată discuția)
Costudia copilului Lilylili Lilylili Buna seara! Am un bebelus din urma unui concubinaj ,pe care tatal nu a vrut sa l recunoasca .intrebarea mea este daca il dau in judecata pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)