avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Costudia copilului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Costudia copilului

Buna seara! Am un bebelus din urma unui concubinaj ,pe care tatal nu a vrut sa l recunoasca .intrebarea mea este daca il dau in judecata pt recunoasterea copilului si pensie alimentara ,exista vreo sansa sa am eu custodia unica?ar putea sa i dea instanta copilul lui ?el avand mai multe conditii decat mine ...dar nimic pe numele lui ,decat o masina
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:00, 31 Ianuarie 2020
Stati linistita nu-i da nimeni copulul la aceasta varsta indiferent de conditii.Custodie unică în acest moment e greu de crezut că o sa obțineți.
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
e angajat undeva ?
Nu stiu daca merita efortul sa il dati in judecata pt cat ati putea obtine pensie.
Daca va doriti sa exercitati singura autoritatea parinteasca , nu il dati in judecata.
Daca il veti da totusi, puteti sa cereti si jumatate din cheltuielile avute cu sarcina si lauzia, daca nu sunt mai vechi de 3 ani.
Da,lucreaza si are salariul mare ...daca nu mai am chitantele de la ecografiile si analize pe care le am facut in timpul sarcinii cum ar putea sa mi dea jumatate din bani inapoi?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu aveti dovada a ce ati cheltuit, nu aveti ce cere, sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil nenascut planurinoi planurinoi Buna ziua! In primul rand felicitari pentru activitatea desfasurata,va citesc zilnic postarile și azi am nevoie, la randul meu, de ajutorul ... (vezi toată discuția)
Proces paternitate in anglia dianaflorescu dianaflorescu buna ziua, prietena mea a nascut un copil acum 5 luni pe teritoriul Angliei,tatal nu a vrut sa-l recunoasca. Acum vrea sa o dea in judecata pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara,custodia copilului andreeageorgiana andreeageorgiana buna ziua!!!!imi doresc foarte mult sa castig custodia exclusiva a fetitei,sunt foarte hotarata deoarece a trecut 1an si jumate si tatal fetitei in varsta de 4 ... (vezi toată discuția)