avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Majorare pensie de intretinere - parintele lucreaza in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Majorare pensie de intretinere - parintele lucreaza in strainatate

buna ziua. Am divortat in 2010 si s-a stabilit o pensie pt copil in valoare de 120 ron, tatal neavand atunci serviciu. DE 4 ANI el locuieste si lucreaza in Belgia, dar nu cunosc cat castiga acum. Pot cere marirea pensiei alimentare?
Momentan el ii trimite copilului 50 euro la 2 luni. MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: flori2009 , utilizator 22:12, 6 August 2016
Buna ziua,
Daca aveti cat de cat cum sa aflati unde lucreaza in Belgia DA!
cati copii minori are in intretinere?

este singurul copil al lui si nu stiu sigur daca lucreaza acolo
Doamnă, dacă-i cunoaşteţi măcar adresa de reşedinţă, cereţi mărirea pensiei de intreţinere fiindcă şi dacă nu lucrează, în Romania s-a mărit salariul minim pe economie şi pensia minimă ar fi 230 lei, deci aproape dublu faţă de contribuţia actuală a tatălui minorului.
Dacă îi cunoaşteţi adresa, instanţa îl va obliga să prezinte contractul de muncă şi tot instanţa poate solicita prin Departamentul de relaţii externe a Ministerului Justiţiei date despre venitul real al domnului.
multumesc mult
Solicitati Instantei Comisie Rogatorie Internationala, apoi se vor ocupa ei de tot ce este necesar pentru obtinerea pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie rogatorie sory29 sory29 pe scurt:fostul sot plecat in belgia de 3 ani,lucreaza cu acte in regula,plateste pensia copilului 125 ron!!!etc...am solicitat o comisie rogatorie in vederea ... (vezi toată discuția)
Tatăl spune că nu e al lui copilul, cum pot acționa în instanță? Nicol926 Nicol926 Buna ziua !!! As dorii sa adresez doua întrebări dar innainte țin sa fac anumite precizări . Sunt despărțită de tatăl copilului meu de 7 ani am ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara tată roman, lucrator în străinătate ... Emma12345 Emma12345 Bună seara! Dacă tatăl este roman, dar lucrează în străinătate cu forme legale, ce pensie alimentara trebuie sa plateasca unui copil minor? Se ... (vezi toată discuția)