avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... comisie rogatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

comisie rogatorie

pe scurt:fostul sot plecat in belgia de 3 ani,lucreaza cu acte in regula,plateste pensia copilului 125 ron!!!etc...am solicitat o comisie rogatorie in vederea mariri pensiei si la termenul stabilit de instanta m-i s-a cerut sa aduc eu informatii despre unde locuieste in belgia :O.binenteles ca nu am de unde sa stiu,eu nu am mai discutat cu aceasta persoana de cand a plecat.am comunicat instantei ca le pot da adresa din tara unde se poate trimite orice instiintare din partea judecatoriei pentru a fii informat de situatia in cauza,acolo locuind si parintii lui dar nu au acceptat solicitandu-mi sa le dau adresa exacta din belgia.ce pot face in ac situatie?ce rol mai are comisia rogatorie ?inteleg ca si judecatorii sunt oameni si mai sunt nervosi X-(si grabiti(90 de dosare in 4 ore) dar nu i-a obligat nimeni la ac meserie,de decizia lor depinde viata unor oameni!
Cel mai recent răspuns: sory29 , utilizator 16:13, 23 Februarie 2011
comisie rogatorie ptr. marirea pensiei alimentare ? si ce ar trebui sa faca aceasta comisie rogatorie d.p. d-voastra de vedere? in alta ordine de idei, daca aveti cunostinta de locul de munca din strainatate al fostului d-voastra sot, atunci instanta poate face adresa la acesta pentru a-i fi comunicate veniturile; daca nu cunoasteti nici locul de munca si nici adresa , atunci instanta nu are niciun mijloc da a-i afla veniturile reale.
se pare ca a-ti citit printre randuri!nu stiu unde locuieste sau lucreaza in belgia,tocmai de aceea am solcitat comisie rogatorie...dvs stiti cu ce se ocupa comisia rogatorie???????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie de intretinere - parintele lucreaza in strainatate ivanoiu ivanoiu buna ziua. Am divortat in 2010 si s-a stabilit o pensie pt copil in valoare de 120 ron, tatal neavand atunci serviciu. DE 4 ANI el locuieste si lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor greengirl greengirl Fostul sot lucreaza in strainatate. Am adresa exacta. unde lucreaza am si adresa unde locuieste .Am facut citare la locul de munca sa ne comunice venitul ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere minori Delia1978 Delia1978 Sunt o mama cu 2 copii minori si sunt in proces pentru stabilirea pensiei de intretinere.Fostul meu sot locuieste acum in Belgia cu actuala sotie si copilul ... (vezi toată discuția)