pe scurt:fostul sot plecat in belgia de 3 ani,lucreaza cu acte in regula,plateste pensia copilului 125 ron!!!etc...am solicitat o comisie rogatorie in vederea mariri pensiei si la termenul stabilit de instanta m-i s-a cerut sa aduc eu informatii despre unde locuieste in belgia :O.binenteles ca nu am de unde sa stiu,eu nu am mai discutat cu aceasta persoana de cand a plecat.am comunicat instantei ca le pot da adresa din tara unde se poate trimite orice instiintare din partea judecatoriei pentru a fii informat de situatia in cauza,acolo locuind si parintii lui dar nu au acceptat solicitandu-mi sa le dau adresa exacta din belgia.ce pot face in ac situatie?ce rol mai are comisia rogatorie ?inteleg ca si judecatorii sunt oameni si mai sunt nervosi X-(si grabiti(90 de dosare in 4 ore) dar nu i-a obligat nimeni la ac meserie,de decizia lor depinde viata unor oameni!
comisie rogatorie ptr. marirea pensiei alimentare ? si ce ar trebui sa faca aceasta comisie rogatorie d.p. d-voastra de vedere? in alta ordine de idei, daca aveti cunostinta de locul de munca din strainatate al fostului d-voastra sot, atunci instanta poate face adresa la acesta pentru a-i fi comunicate veniturile; daca nu cunoasteti nici locul de munca si nici adresa , atunci instanta nu are niciun mijloc da a-i afla veniturile reale.
se pare ca a-ti citit printre randuri!nu stiu unde locuieste sau lucreaza in belgia,tocmai de aceea am solcitat comisie rogatorie...dvs stiti cu ce se ocupa comisia rogatorie???????